24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επιτέλους… ήταν Χέϊγουορντ! (vid)

Οι Σέλτικς νίκησαν τους Τίμπεργουλβς, αλλά ακόμη πιο σπουδαία ήταν η συμβολή του Γκόρντον Χέϊγουορντ, που αποτέλεσε το κέρδος της βραδιάς δείχνοντας το λόγο, που το καλοκαίρι του 2017 είχε δοθεί ένας σπουδαίος αγώνας να αποκτηθεί.

Η μετακόμισή του στη Βοστόνη, το καλοκαίρι του 2017, αφήνοντας τότε τους Γιούτα Τζαζ, ήταν η δεύτερη πιο σημαντική μεταγραφική κίνηση τότε, μετά την ανταλλαγή που έφερε τον Κάιρι Ίρβινγκ επίσης στους Σέλτικς. Κάποια... κατάρα, όμως, οδήγησε στον πολύ βαρύ τραυματισμό του Γκόρντον Χέϊγουορντ, που στο πρώτο του κιόλας επίσημο παιχνίδι είχε υποστεί κάταγμα στο γόνατο και τον αστράγαλο, στο ντέρμπι με τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, με αποτέλεσμα να μείνει έξω για όλη την χρονιά.

Για να επανέλθεις από τέτοια χτυπήματα, πάντοτε το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο. Δεν είναι θέμα μόνο να επανέλθεις στο παρκέ, αλλά και να ξαναβρείς τα πατήματά σου σε αυτό. Ο έμπειρος φόργουορντ, λοιπόν, έχει ακόμη... βουνό να ανέβει, για να θυμίσει τον παίκτη, για τον οποίο οι «Κέλτες» έδωσαν «γην και ύδωρ», ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Μέρα με τη μέρα, όμως, το πείσμα του επιβραβεύεται. Ο Χέϊγουορντ θέλει να ανταποδώσει στον Μπραντ Στίβενς την εμπιστοσύνη και το απέδειξε κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στην καλύτερη εμφάνισή του ως «τριφυλλοφόρος» έως τώρα. Σε αυτήν είχε 35 πόντους με 14/18 σουτ εντός παιδιάς, νούμερα εντυπωσιακά που άξιζαν το... μπουγέλο που έφαγε στο τέλος από τους συμπαίκτες του, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Μάρκους Σμαρτ.

Δείτε τις κορυφαίες στιγμές του Χέϊγουορντ και... τη στιγμή που τον έλουσαν:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ