17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στον… απολυμένο Ζιάγκο!

Τα πάθη του Πανιώνιου δεν έχουν τέλος και οι στιγμές που περνάει η ιστορική ομάδα προκαλούν θλίψη και προβληματισμό. Σε μια περίοδο που είχε βρει μια αγωνιστική ταυτότητα και έδειχνε αποφασισμένη να παλέψει για την παραμονή, ήρθε ένα 12ωρο που έφερε αλυσιδωτές εκρήξεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η τελευταία εξέλιξη, φέρνει τον Βαγγέλη Ζιάγκο να... αντικαθιστά τον απολυμένο εαυτό του. Για δεύτερη φορά μέσα στην σεζόν, λίγες ώρες αφού του ανακοινώθηκε ότι λήγει η συνεργασία, τον πήραν στο τηλέφωνο να συνεχίσει. Μόνη διαφορά, ότι την πρώτη φορά ο Πανιώνιος ανακοίνωσε μόνο την αποχώρησή του, ενώ αυτήν είχε ανακοινώσει και τον αντικαταστάτη του!

Εκεί προέκυψε και το πρόβλημα. Αν μια φορά ήταν δύσκολο να καταλάβουν πολλοί τι έγινε και ήρθε ξαφνικά το διαζύγιο, ήταν πολλές φορές δύσκολο να αποδεχθεί μεγάλη μερίδα του κόσμου τον Στιβ Γιατζόγλου. Παρεμπιπτόνως, το διαζύγιο με τον Ζιάγκο αποφασίστηκςε προχθές, μετά από έντονο διάλογο με τον Αλευρογιάννη. Του καταλογίστηκε ότι δεν αξιοποιεί όσο πρέπει κάποιον παίκτη, ο Ζιάγκος αντέτεινε ότι η ομάδα βελτιώνεται, προχωράει και έφτασε να διεκδικεί τον στόχο και... απολύθηκε!

Σε μεταμεσονύχτια συνάντηση των οργανωμένων οπαδών με τον Σταύρο Αλευρογιάννη έγινε σαφές σε... πολύ έντονο ύφος ότι από την ώρα που είχε εκφράσει συγκεκριμένες πολιτικές προτιμήσεις ο Γιατζόγλου δεν είχε καμία θέση στην Νέα Σμύρνη και φυσικά στον Πανιώνιο.

Ο Αλευρογιάννης κατάλαβε ότι δεν χώραγε κουβέντα, φέρεται να είπε κάτι σαν "κάντε ό,τι θέλετε, εγώ φεύγω", το οποίο διοχέτευσε και στην δημοσιότητα για να δει αντιδράσεις. Ουδείς συγκινήθηκε ιδιαίτερα τις επόμενες ώρες, ο Πανιώνιος είχε μείνει ακυβέρνητος απ' όλα.

Υπήρξε η σκέψη να ανατεθεί η ομάδα στον συνεργάτη του Ζιάγκου, Δημήτρη Μισιακό, παρουσιάστηκε ως οριστική μόνο που ο ίδιος ο Μισιακός δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο αν έφευγε ο Ζιάγκος. "Αν φύγεις, θα φύγω κι εγώ", του διαμήνυσε σε μια κίνηση επαγγελματικής αλληλεγγύης και τελικά, ήταν ο Χρήστος Χριστοδούλου αυτός που εμφανίστηκε να καλέσει στο τηλέφωνο τον Ζιάγκο και να του πει να επιστέψει στην θέση του.

Τι θα γίνει μέσα στην ημέρα, κανείς δεν το ξέρει. Και ο Ζιάγκος έχει τον εγωισμό του που έχει... καταπατηθεί βίαια εδώ και πολύ καιρό στον Πανιώνιο. Από την άλλη, έχει κάνει και μια δουλειά που δίνει νόημα στην ύπαρξη του Πανιώνιου μέχρι τέλους και κάνει εφικτό τον μεγάλο στόχο.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ