13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στη Μόσχα και… ερωτηματικά για Τζέιμς (vids)

Ο Μάικ Τζέιμς γύρισε στη Μόσχα, όμως το μέλλον του όλα δείχνουν ότι θα είναι μακριά από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον έχει εκ νέου στη διάθεσή του. Οι δύο άνδρες δεν συνεργάστηκαν ποτέ ικανοποιητικά και κάπως έτσι ήρθε η οριστική ρήξη στις σχέσεις τους.

Για το τυπικό της υπόθεσης ο Τζέιμς, μετά τη θητεία του στους Μπρούκλιν Νετς κι αφού δεν έχει βρει προς το παρόν συμβόλαιο στο ΝΒΑ, έχει γυρίσει στη Μόσχα και προπονείται μόνος του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 31χρονος κόμπο γκαρντ θα μείνει ελεύθερος παίρνοντας κάποιο κομμάτι της αποζημίωσης και στη συνέχεια θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από τη στιγμή που δύσκολα θα βρει κάτι καλό στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, η προοπτική της Ευρώπης και της Ευρωλίγκας μοιάζει η πιθανότερη.

Οι ομάδες που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους δεν είναι λίγες και δεν πρέπει να αποκλειστεί απολύτως τίποτα. Άλλωστε πρόκειται για μία περίπτωση αθλητή ο οποίος αν αισθάνεται καλά και μπορεί να αποδίδει στο μάξιμουμ, αποτελεί σίγουρα έναν από τους τρεις καλύτερους γκαρντ στη Γηραιά Ήπειρο.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=bQPwAO9m-vg

https://www.youtube.com/watch?v=hSiFz3JYBwk

https://www.youtube.com/watch?v=8xUC04TXoMY

https://www.youtube.com/watch?v=n6aCzkWOkys



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ