20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βατούτιν: «Ο Τζέιμς δε μπορεί να είναι μαζί μας»

Ο Αντρέι Βατούτιν, μιλώντας στην «Match TV» ξεκαθάρισε πως έχει επέλθει οριστική ρήξη στη σχέση του Δημήτρη Ιτούδη με τον Μάικ Τζέιμς, αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνύπαρξή τους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εξέλιξη που είχε διαφανεί από τη στιγμή που Έλληνας τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του «στρατού» για δύο ακόμα χρόνια. 

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής «αρκούδας» αναφέρθηκε στη φετινή θέση της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς της ως αουτσάιντερ του επερχόμενου Final 4 της Euroleague, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη μνεία στον Ολυμπιακό

Αρχικά ανέφερε: «Ο προπονητής Ιτούδης έστειλε την ομάδα στο Final Four της Κολωνίας. Την περασμένη Τετάρτη είπα στον Δημήτρη για την επιθυμία μας να ανανεώσουμε το συμβόλαιο μαζί του. Ο Ιτούδης βγήκε με τιμή από μια δύσκολη κατάσταση της σεζόν. Αυτή είναι πιθανώς η πρώτη φορά που θα πάμε στο Final Four όχι ως φαβορί, αλλά ως αουτσάιντερ, έχοντας αναλάβει τον ρόλο από τον Ολυμπιακό.

Tο φθινόπωρο ο κόουτς Μπαρτζώκας είπε"ο πιο υγιείς και πιο τυχερός θα κερδίσει φέτος την Euroleague". Αν η Φενέρμπαχτσε δεν είχε πληγεί από τον κορωνοϊό ίσως η μεταξύ μας σειρά να ήταν μεγαλύτερη. Αλλά έτσι είναι αυτή η σεζόν. Κι εμείς χάσαμε τον Μιλουτίνοφ, τον Τζέιμς, ενώ ούτε ο Μπολομπόι έπαιξε στα playoffs». 

Και συνέχισε για τον Μάικ Τζέιμς: «Είναι ξεκάθαρο ότι όσο ο Ιτούδης είναι στην ομάδα, ο Τζέιμς δεν μπορεί να είναι με εμάς. Η απόφαση πάρθηκε από τον προπονητή, οι ρίζες της αφορούν την σχέση των δύο ανδρών. Και οι σχέσεις έχουν να κάνουν με τους χαρακτήρες. Συμβαίνει σε οικογένειες, υπάρχει μία σπίθα και ξαφνικά γίνεται φωτιά. Ούτε εγώ δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του τι έγινε, οι δύο πλευρές βλέπουν την κατάσταση με τον δικό τους τρόπο. Μέχρι πρόσφατα, πίστευα ότι θα υπάρξει μία συναίνεση, αλλά δεν έγινε. Ο Μάικ είναι άνθρωπος με δικά του χαρακτηριστικά, ένας τρομερός παίκτης. Μου έδωσε συγχαρητήρια για το Final Four. 

Είμαι χαρούμενος που πετυχαίνει στο ΝΒΑ, μόνο που οι τίτλοι έκαναν λόγο για έλλειψη χρημάτων στην ΤΣΣΚΑ. Όταν χάνεις ηγέτες που έχουν συμβόλαιο, πάντα υπάρχει επακόλουθο, αλλά οι καλές εμφανίσεις του στο Μπρούκλιν επωφελούν και τις δύο πλευρές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ