20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ενισχύθηκε με τον «μπόμπερ» Φωτίου ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε κατάσταση «Fast Track», τρέχοντας να γεμίσει το ρόστερ του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, και έχοντας πάρει αναβολή για την πρώτη αγωνιστική. 

Έτσι, έφτασε στην πρώτη του μεταγραφή, συμφωνώντας με τον εξαιρετικό σκόρερ Δήμο Φωτίου, ο οποίος στα 38 του χρόνια θα φορέσει την φανέλα μιας ακόμα ιστορικής ομάδας, μπαίνοντας σε ένα ιδιαίτερο club παικτών.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α' ΕΣΚΑ με τον ΑΟ Δάφνης έχοντας 18,9 πόντους σε 14 παιχνίδια και 21 εύστοχα τρίποντα και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο των «κιτρινόμαυρων» στις Εθνικές κατηγορίες. Άνοδο είχε πετύχει και μια σεζόν πριν με το Παγκράτι, με το οποίο είχε πετύχει 8,8 πόντους και 27 εύστοχα τρίποντα σε 30 αγώνες, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, όντας για δυο χρόνια σε Κεραυνό Αγίου, Αγία Παρασκευή, ΓΑΣ Αετό, Παγκράτι (Α2), ΑΕ Λιβαδειάς, Χαλκίδα, Αιγάλεω (Α2), Νήαρ Ήστ (Α2), Σπόρτιγκ (Α2), Περιστέρι, Ιωνικό Νικαίας, Ιωνικός ΝΦ (Ά1 και Ευρωπαϊκές συμμετοχές) και Άλιμο. Μάλιστα με τον Σπόρτιγκ την περίοδο 2007-2008 ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 με 18,8 πόντους.

Εκτός από την απόκτηση του Δήμου Φωτίου, εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στο έμψυχο δυναμικό του «Ιστορικού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ