19.5 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Ενας “Ράμπο” προς… πλατεία

Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων στην τελική ευθεία για το τζάμπολ της Basket League, πέρα από το μοντάρισμα που επιχειρούν οι προπονητές, έχουν και ενισχυτικές ενέργειες. Και αυτές δεν αφορούν μόνο σε παίκτες, αλλά και σε άλλα πόστα.

Στον Πανιώνιο θα έχει όπως όλα δείχνουν κι άλλη ενίσχυση στο ρόστερ, αλλά θα έχει και εκτός γραμμών. Μια ισχυρή προσωπικότητα που θα είναι κάτι σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης, ίσως και με πιο διευρυμένο ρόλο, κρίνεται απαραίτητη. Κι ένας άνθρωπος που θεωρείται ότι συγκεντρώνει ένα πακέτο ικανοτήτων, μεταξύ των οποίων και προϋπηρεσία στον Πανιώνιο, αλλά και μια προσωπικότητα ικανή να εμπνεύσει και να κουμαντάρει το τμήμα, είναι ο Γιώργος Σιγάλας.

Η εισήγηση έχει ήδη γίνει προς τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, αυτός την έχει δει με πολύ θετικό μάτι και σύντομα θα υπάρξει η σχετική επαφή. Με την πρόθεση αυτών που θα την κάνουν, να είναι πειστικοί και έτσι ο Πανιώνιος να... αρματωθεί με "Ράμπο" για την απαιτητική σεζόν που έρχεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ