13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκνευρίστηκε με τον Γιάννη ο Λεμπρόν

Έξαλλος με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν 2019-2020 στο ΝΒΑ ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς, μετά το τέλος της αναμέτρησης των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο «βασιλιάς» εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου φανερά εκνευρισμένος από το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία, με το βραβείο του MVP να καταλήγει -για δεύτερη διαδοχική χρονιά- στο Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε επειδή μόλις δεκαέξι άτομα τού έδωσαν ψήφο πρώτης θέσης, αντί των 85 που προτίμησαν τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς. «Εκνευρίστηκα», είπε πολλές φορές ο 35άχρονος φόργουορντ των «λιμνανθρώπων».

«Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση που έχω να σου δώσω. Εκνευρίστηκα γιατί πήρα δεκαέξι πρώτες ψήφους, αυτό είναι που με πείραξε περισσότερο από όλα. Δεν λέω ότι ο νικητής δεν άξιζε τον τίτλο του MVP, αλλά αυτό το γεγονός με εκνεύρισε. Τερμάτισα δεύτερος αρκετές φορές στην καριέρα μου, είτε στο πρωτάθλημα είτε σε τέτοιες ψηφοφορίες», ανέφερε αρχικά ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Μερικές φορές η διαδικασία της ψηφοφορίας μού φαίνεται περίεργη. Δεν ξέρω εάν πραγματικά βλέπουμε το παιχνίδι ή απλώς βρισκόμαστε σε κατάσταση αφήγησης», για να καταλήξει: «Δεν ήρθα στο ΝΒΑ όντας συνέχεια πρωταθλητής, έπρεπε να βελτιώνομαι κάθε ημέρα για να τα καταφέρω. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω, είναι πέρα από τα δικά μου χέρια. Όπως και να το κάνουμε, όμως, εκνευρίστηκα».

https://www.youtube.com/watch?v=k6haPeL-je0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ