19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είδε Μπέο ο Φασούλας

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Φασούλας με κάποιους στενούς συνεργάτες που έχει εν όψει των επικείμενων εκλογών. Ο Φασούλας είχε επαφές με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης , προεξάρχοντος του Δήμαρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου, ενώ στη συνέχεια είδε και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η συνάντηση Μπέου - Φασούλα ήταν εγκάρδια, με κεντρικό θέμα συζήτησης την συνεργασία της Τοπικής αυτοδιοίκησης και της ομοσπονδίας για την διάδοση του αθλήματος. Ετσι κι αλλιώς ο Βόλος έχει φιλοξενήσει επί ημερών Αχιλλέα Μπέου σημαντικές διοργανώσεις του μπάσκετ, όπου έχει πανηγυρίσει η Ελλάδα και μεγάλες επιτυχίες, ενώ φάνηκε ότι οι δύο άντρες διατηρούν στενή φιλική σχέση.

Ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση της ευρύτερης περιοχής είχε παλιότερα ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος υπήρξε Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Θεσσαλίας και φυσικά ήταν και σήμερα παρών όπως και ο Κώστας Νικάκης.

Στο φινάλε της επίσκεψης, ο Φασούλας και οι συνεργάτες του είδαν και ορισμένους εκπροσώπους σωματείων της περιοχής και είχαν συζήτηση και ανταλλαγή προβληματισμών.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ