16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Τέσσερις… συν μία αιτήσεις για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου

Το Πρωτοδικείο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για την ΕΟΚ που έχει γίνει μόνιμη θαμώνας εκεί τους τελευταίους μήνες. Σήμερα το πρωί κατατέθηκαν τέσσερις αιτήσεις για τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, αφού της προηγούμενης έληξε η θητεία χωρίς να έχουν γίνει εκλογές. Αυτή θα οριστεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, (4/6) αφού το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13.00 θα υπάρξει η εκδίκαση.

Μία κατατέθηκε από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, μία από αυτήν του Αγγελου Παπανικολάου, μία από τα 21 σωματεία που είχαν κερδίσει με δικαστική απόφαση δικαίωμα ψήφου ενώ ήταν εκτός Μητρώου και πρόσκεινται στην απερχόμενη διοίκηση Γιώργου Βασιλακόπουλου και στον Παπανικολάου και άλλη μία με ανθρώπους από το χώρο του μπάσκετ. Τα ονόματα αυτών, όπως του Βαγγέλη Αλεξανδρή και ο Γιώργος Καράγκουτης... παραπέμπουν σε Παναγιώτη Φασούλα αφού έχουν εκφράσει τη στήριξή τους σε αυτή την υποψηφιότητα. Λέγεται όμως ότι μέχρι αύριο Τρίτη το μεσημέρι είναι πιθανό να καταθέσει και επίσημα η παράταξη Φασούλα τη δική της πρόταση.

Λογικά την Παρασκευή (4/6)  θα ξέρουμε τη νέα διοίκηση που θα έχει στόχο... και αυτή να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτές χρειάζονται 45 μέρες, άρα κάπου στις 18 ή 25 Ιουλίου θα γίνουν, εκτός κι αν με τις ηλεκτρονικές μπορούν να επισπευστούν οι διαδικασίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ