20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δώρο γενεθλίων… η ανανέωση για Δεράο!

Προπονητής του Εσπέρου Πατρών θα είναι και του χρόνου ο Σπύρος Δεράος, με τις δύο πλευρές να ανεώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία ανήμερα των 48ων γενεθλίων του.

Ο Σπύρος Δεράος κλείνει σήμερα (14/4) τα 48 του χρόνια και τι θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει περισσότερο ένα ιδανικό δώρο, από την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Έσπερο Πατρών! Ο έμπειρος τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Basketa.gr, άφησε απόλυτα ικανοποιημένη τη διοίκηση του συλλόγου με το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση μετά τα Χριστούγεννα, σώζοντας με άνεση την ομάδα στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, με αποτέλεσμα να του προταθεί να μείνει για ακόμη έναν χρόνο, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε στη σεζόν.

Ο κόουτς Δεράος είχε έρθει στον Έσπερο στις 20 Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας τότε τον νυν προπονητή του Κεραυνού Αιγίου, Σπύρο Γκοργκόλη, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από την ΕΑΠ, την οποία είχε ανεβάσει στη Γ' Εθνική το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα του, αυτή τη στιγμή, μετρά ρεκόρ 11-10 και βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου, με το εγχείρημα να σταθεί στην κατηγορία η ομάδα, στηριζόμενη σχεδόν αποκλειστικά σε δικά της, κυρίως ταλαντούχα, παιδιά, να πετυχαίνει εν τέλει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ