15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δούκας : Κορκόντζελος, Λαγός και Αναστασόπουλος μαζί και στο αντρικό

Τον δρόμο που χάραξαν οι Κωνσταντίνος Κορκόντζελος και Κωνσταντίνος Λαγός θα ακολουθήσει και ο Γιάννης Αναστασόπουλος, πκαι θα αποτελέσει μέλος της αντρικής ομάδας του Δούκα την τρέχουσα σεζόν

Οι δυο πρώτοι έχουν πάρει το βάφτισμα του πυρός τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που αναμένεται να πράξει και ο ίδιος, με τον σύλλογο του Αμαρουσίου να θέλει να δώσει παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο στους παίκτες που διακρίνονται στις υποδομές του.

Αναλυτικά :

«Κορκόντζελος, Λαγός και Αναστασόπουλος αναμένεται να έχουν τον δικό τους αγωνιστικό ρόλο στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα που «χτίζεται» για τη νέα σεζόν. Οι ιθύνοντες του τμήματος πιστοί στις αρχές τους και τη φιλοσοφία που έχουν χαράξει τα τελευταία χρόνια δίνουν τη δυνατότητα σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές του Συλλόγου να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις και παράλληλα να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους στην υλοποίηση των στόχων.

Το βάπτισμα του πυρός πήραν τα προηγούμενα χρόνια οι Κορκόντζελος και Λαγός και φέτος είναι η σειρά του Αναστασόπουλου για να αδράξει την ευκαιρία που του δίνεται.

Πρόκειται για τρεις παίκτες που θριαμβεύουν αγωνιστικά στο Εφηβικό τμήμα του ΑΣΕΔ που μέσα από τη μεθοδική δουλειά και την αγωνιστική τριβή με τους έμπειρους παίκτες της ανδρικής ομάδας θα μπορέσουν να καθιερωθούν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και στα παιχνίδια της Β’ Εθνικής.

ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Την ίδια ώρα, το ρόστερ της ομάδας συμπληρώνεται μέρα με τη μέρα και απομένουν κάποιες τελευταίες κινήσεις για να ολοκληρωθεί. Οι ημέρες που διανύουμε είναι ημέρες ξεκούρασης για όλους στο «μπλε» στρατόπεδο καθώς την τελευταία ομάδα του Αυγούστου επιστρέφουν όλοι στο παρκέ. Η «επίσημη πρώτη» της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 23/08 και μέχρι τότε οι διοικούντες του τμήματος θα έχουν κλείσει και όλες τις μεταγραφές για τη σεζόν 2021-2022».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ