19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η όμορφη μπασκετική ιστορία του Γκαγκαλούδη με τον νεαρό Κορκόντζελο

Το ότι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης κοσμεί με την παρουσία του παρκέ των Εθνικών κατηγοριών δεν αποτελεί μια σύγχρονη ιστορία, αλλά ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε μια όμορφη σκηνή στην χθεσινή (10/11) αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρούσι και στον Δούκα.

Συγκεκριμένα στο κλειστό του Αγίου Θωμά και στο τοπικό ντέρμπι του Αμαρουσίου ο 41χρονος Γιάννης Γκαγκαλούδης σε μια προσπάθεια του βρέθηκε να μαρκάρεται από τον γεννημένο το 2004, Κωνσταντίνο Κορκόντζελο, με τους δυο παίκτες να έχουν 26 χρόνια διαφοράς.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΣΕΔ :

«Χθες το απόγευμα (10/11) η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας άγγιξε ένα μεγάλο διπλό κόντρα στον Γ.Σ. Αμαρουσίου έχοντας το προβάδισμα στο σκορ μέχρι και το 37′ (65-66) αλλά η εμπειρία και η πίεση που άσκησαν στο τέλος οι γηπεδούχοι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του ματς και το τελικό 76-68…

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της αναμέτρησης ήταν αναμφισβήτητα η μονομαχία του πολύπειρου Γιάννη Γκαγκαλούδη των γηπεδούχων με τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Κορκόντζελο των φιλοξενουμένων ή αλλιώς, του 41χρονου Γκαγκαλούδη με τον 16χρονο (σε 5 μήνες) Κορκόντζελο (με το Νο13) στο…απόλυτο highlight του ματς!!!

Ο Κώστας Αγγέλου έδωσε λεπτά συμμετοχής στον αθλητή της παιδικής (!!!) ομάδας του ΑΣΕΔ θέλοντας να ξεκουράσει την βασική του περιφέρεια με τον νεαρό Κορκόντζελο να μαρκάρει τον Γκαγκαλούδη ο οποίος θα μπορούσε να είναι και πατέρας του!!!

Πράγματι, η διαφορά ηλικίας των 26 χρόνων δεν είναι πολύ συνηθισμένη μεταξύ αθλητών – τουλάχιστον σε αγώνες Εθνικών κατηγοριών – αλλά να που συνέβη χθες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά!!!

Βέβαια, ο…βιονικός Γιάννης Γκαγκαλούδης (γεννηθ. τον Αύγουστο του 1978) δεν είναι μια τυπική περίπτωση αθλητή… Πρόκειται για αθλητή που έχει νικήσει την βιολογία όπως έχει νικήσει και την βαρύτητα δίνοντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Αμαρουσίου όπως φάνηκε και στο χθεσινό ματς…

Από την άλλη πλευρά, ο 16χρονος Κορκόντζελος (γεννηθ. τον Απρίλιο του 2004) έχει όλο το μέλλον μπροστά του ώστε να…ξεπεράσει τον δάσκαλο και να γράψει την δική του ιστορία στον ΑΣΕΔ αλλά και γενικότερα στο Ελληνικό μπάσκετ…

Του το ευχόμαστε ολόψυχα!»

 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ