27.4 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Διοίκηση πρωτοδικείου στον Άρη

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος δέχθηκε να αποχωρήσει από την διοίκηση του Άρη και έδωσε συγκατάθεση για δημιουργία πρωτοδικείου, διατηρώντας τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ο Γουλιέλμος παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα και έκανε δεκτή την πρόταση του ΑΣ Άρης να αποσυρθεί μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΑΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, εξουσιοδοτώντας τον για διορισμό υπηρεσιακής διοίκησης.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σούλης Μαρκόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον Άρη και σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να αποχαιρετίσει παίκτες και συνεργάτες.

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του Παντελή Μπούτσκου και του Βαγγέλη Σπυρίδη με την προοετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ (13/12, 19.00) να αρχίζει σήμερα. Ο Μαρκόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο και αποχαιρέτισε τους παίκτες, το υπόλοιπο επιτελείο και το υπαλληλικό προσωπικό της Κ.Α.Ε.

Ο Παντελής Μπούτσκος ενημέρωσε τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. πως μαζί με τον κ. Μαρκόπουλο θα αποχωρήσει κι αυτός από το τεχνικό τιμ και θα παραμείνει προσωρινά στην ομάδα μέχρι να επέλθει συμφωνία με τον νέο προπονητή των «κίτρινων». Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (10/12) με μια προπόνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ