17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πιέζεται ο Γουλιέλμος για διοίκηση πρωτοδικείου στην ΚΑΕ Άρης

Η παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν σχεδόν αναμενόμενη, όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος του ματς με τον Πανιώνιο αλλά και γιατί τόσο στα αποδυτήρια όσο και στη συνέντευξη Τύπου μίλησε σε τρίτο ενικό και τρίτο πληθυντικό πρόσωπο. Αυτή δεν μπορεί να είναι όμως η μοναδική αλλαγή στον Άρη που βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

 


Στους κόλπους του συλλόγου και με πρωταγωνιστή τον Α.Σ. Άρης “τρέχει” προσπάθεια αλλαγής και στο διοικητικό προσκήνιο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει βέβαια να υπάρξει η συγκατάθεση του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γουλιέλμου που εδώ και καιρό “λάμπει δια της απουσίας” τόσο από τους αγώνες της ομάδας όσο και από τα γραφεία της ΚΑΕ.

 


Ωστόσο όλα δείχνουν ότι μέχρι αύριο ο Χάρης Παπαγεωργίου, υπό την πίεση των συνθηκών και του ερασιτέχνη, θα υποβάλλει την παραίτηση του προκειμένου να πιεστεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, αν δεν παραχωρήσει τις μετοχές του στον Α.Σ. τουλάχιστον να κάνει πίσω και να παραχωρήσει άμεσα το μάνατζμεντ. Αν αυτό συμβεί θα προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου που θα επιχειρήσει να βγάλει τον Άρη από το αδιέξοδο.

 


Σε πρώτη φάση θα πρέπει βέβαια να βρεθεί και ο διάδοχος του Μαρκόπουλου με τον Λευτέρη Σούμποτιτς να θεωρείται αυτόματα φαβορί όμως ακόμη κι αυτή η κίνηση, δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να γίνει άμεσα με τα σημερινά διοικητικά δεδομένα και τη ρευστότητα που υφίσταται. Στα ονόματα που “παίζουν” είναι και αυτό του επί σειρά ασίσταντ της ομάδας Σάββα Καμπερίδη που αποχώρησε το καλοκαίρι, βρέθηκε στην αρχή της σεζόν στο πλευρό του Ηλία Ζούρου στο Περιστέρι όμως είναι πια διαθέσιμος.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ