18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δε συνεχίζει στους Κλίπερς ο Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πέρασε μία δύσκολη χρονιά και μοιάζει να βρίσκεται στην «πόρτα» της εξόδου για τους Κλίπερς, οι οποίοι όπως φαίνεται θα λύσουν το συμβόλαιό του.

Το όνειρο του ΝΒΑ ίσως να κράτησε μόλις έναν χρόνο για τον Μίλος Τεόντοσιτς, αφού οι συνθήκες δε δείχνουν ιδανικές, για να συνεχίσει στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Η ομάδα από την Καλιφόρνια δε σκοπεύει να κρατήσει το Σέρβο γκαρντ στο ρόστερ της, ανησυχώντας ιδιαίτερα για τα θέματα τραυματισμών που αντιμετώπισε την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα, όπου σημείωσε κατά μέσο όρο 9.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ ανά αγώνα.

Η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 15 Ιουλίου, με τους «Κλιπς» να ευνοούνται και οικονομικά, αν τον απομακρύνουν πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς θα χρειαστεί να καταβάλουν 2.1 εκατομμύρια δολάρια, έναντι των 6.3 εκατομμυρίων, εφόσον ο παίκτης ενεργοποιήσει την οψιόν, που θα του δώσει την ευκαιρία να προπονείται μέχρι τις 24 Ιουλίου με μη εγγυημένο συμβόλαιο. 

Κάτι τέτοιο, ασφαλώς, θα μπορούσε να ξεκινήσει... κουβέντα γύρω από ενδεχόμενη επιστροφή του Τεόντοσιτς στην Ευρώπη. Πολλές ομάδες, άλλωστε, θα ήθελαν να τον έχουν στις τάξεις του, αλλά η προοπτική να συνεχίσει στο ΝΒΑ ακόμη δεν πρέπει να αποκλείεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ