19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αταμάν: “Ο Τεόντοσιτς δεν είναι στη λίστα μας”

Η φήμη υπαγόρευε ενδιαφέρον της Αναντόλου Έφες για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Εργκίν Αταμάν φρόντισε να τη σταματήσει πριν καλά καλά αρχίσει.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σέρβο γκαρντ και πως προτιμά να περιμένει τον... δικό του Σέρβο να ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει: "Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Μίτσιτς στην ομάδα. Αν δεν πάει στο ΝΒΑ, πιστεύω πως θα μείνει σε εμάς. Όσα λέγονται για τον Τεόντοσιτς δεν είναι αλήθεια. Δεν βρίσκεται στην ατζέντα μας".

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είχε δηλώσει πως πρώτος στόχος του είναι το ΝΒΑ, επαφές είχαν γίνει ήδη, αλλά ακόμη και ο ίδιος o μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως το ΝΒΑ δεν είναι αυτοσκοπός. Έδειξε μάλιστα με δηλώσεις του στην Novosti Online πως δεν έχει  ξεχάσει τι συνέβη με έναν άλλον πελάτη του, ιδιαίτερα... οικείο σε εμάς: "Βασίλιε Μίτσιτς; Δεν είναι απαραίτητο να πάει στο ΝΒΑ την επόμενη σεζόν. Δεν θέλω να πάει και να κάθεται στον πάγκο, όπως έγινε με τον Βασίλη Σπανούλη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ