22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Δίνει «μάχη» για Νικς ο Μπλατ

Οι Νικς ψάχνουν εκ νέου προπονητή και ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να δει τον εαυτό του να επιστρέφει στο ΝΒΑ, αφού είναι υποψήφιος μαζί με τους Ντέιβιντ Φίζντεϊλ και Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Το ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, μετά το Eurocup που κατέκτησε με την Νταρουσάφακα, στέλνοντάς τη στην Ευρωλίγκα, είναι μία αλήθεια. Ο ίδιος, άλλωστε, το δήλωσε ανοικτά πρόσφατα και, μάλιστα, φαίνεται πως ήδη μία ομάδα τον έχει υψηλά στη λίστα των υποψηφίων της για τον πάγκο της.

Ο λόγος γίνεται για τους Νιου Γιορκ Νικς, που για ακόμη μία χρονιά απογοήτευσαν και κατέληξαν στην 11η θέση, απουσιάζοντας για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν από τα playoffs. Καθοριστική, βέβαια, ήταν ο τραυματισμός του Κρίσταπς Πορζίνγκις στη διάρκεια της χρονιάς, για να «κατρακυλήσουν» εν συνεχεία οι Νεοϋορκέζοι και να χάσουν κάθε επαφή με την οκτάδα, αλλά τελικά η νέα αποτυχία κόστισε τη θέση στον Τζεφ Χόρνατσεκ.

Κάπως έτσι, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς δεν αποκλείεται να επιστρέψει, μετά τη θητεία του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους έφτασε μέχρι τους τελικούς τη σεζόν 2014-2015, ενώ έχει και δαχτυλίδι πρωταθλητή για την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο, κι ας αποχώρησε στα μέσα της, για να αναλάβει ο Τάιρον Λου.

Εκτός του Μπλατ, υποψήφιοι είναι ο Ντέιβιντ Φίζντεϊλ και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο πρώτος, είχε απολυθεί από τους Μέμφις Γκρίζλις στο ξεκίνημα της χρονιάς αυτής, μετά από ένα απογοητευτικό ρεκόρ στο 7-12, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε πρόσφατα από τους Ατλάντα Χοκς, που ήταν τελευταίοι φέτος στην Ανατολή, ενώ κάποτε είχε αναδειχθεί με αυτούς κορυφαίος το 2015. 

Σε κάθε περίπτωση, οι Νικς έχουν μπροστά τους αρκετές καλές επιλογές, για τον προπονητή που θα τους οδηγήσει στην επόμενη ημέρα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ