21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Θέλει ΝΒΑ ο Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επέστρεψε με την Νταρουσάφακα, κερδίζοντας το Eurocup, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Ακόμη μία επιτυχία στην προπονητική του καριέρα σημείωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό κατέκτησε το Eurocup, όντας στον πάγκο της Νταρουσάφακα. Κάπως έτσι, η ομάδα της Πόλης κέρδισε το δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, αλλά ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός έχει πάντα στο μυαλό του το ΝΒΑ, με το όνομά του τον τελευταίο καιρό να φιγουράρει μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τους Νιου Γιορκ Νικς.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ισραηλινή «Haaretz», είπε πως «Θέλω να προσπαθήσω να επιστρέψω στο ΝΒΑ, επειδή νιώθω πως δεν έχω δείξει τον πραγματικό μου εαυτό. Έχω πάει στους τελικούς του ΝΒΑ, έχω και δαχτυλίδι πρωταθλητών (σ.σ. Καβαλίερς), παρόλο που δεν ήμουν εκεί. Δεν έχω στερηθεί τίποτα», ενώ συνέχισε ως εξής: «Αυτό που θέλω είναι προσωπική ικανοποίηση, να δείξω τι αξίζω εγώ και να ανεβάσω τους παίκτες μου εκεί στο κορυφαίο επίπεδο. Εάν αυτό βέβαια δεν συμβεί, θα συνεχίσω να βοηθάω τις ομάδες που προπονώ ακόμα και στην Ευρωλίγκα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ