16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΓΣ Σοφάδων : Ο coach Παππάς, ο έμπειρος Αναγωνστόπουλος και όλες οι κινήσεις

Στην Γ' Εθνική θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι ΓΣ Σοφάδων, και το basketa.gr μάζεψε όλες τις κινήσεις που έχουν ανακοινώσει όσο βρίσκονταν ακόμη στην Α' ΕΣΚΑΘ.

Προπονητής για μια ακόμη χρονιά θα είναι ο Σπύρος Παππάς, ενώ δίπλα του θα είναι ο Σωτήρης Ρίζος, ο οποίος έχει θητεύσει και σε υψηλότερες κατηγορίες.

Από το έμψυχο δυναμικό ξεχωρίζει ο πολύπειρος 41χρονος Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ενώ συνεχίζουν οι Παναγιώτης Δαουλάρης, Τρύφωνας Ζωιτσάκος, Στέφανος Παπαϊωάννου, Φίλιππος Μουταρέλος , Κωνσταντίνος Σιαμέτης και Αποστόλης Νικολάου.

Επίσης αποκτήθκαν οι Χρήστος Ζωιτσάκος και Θοδωρής Δίκαρος, ενώ αναμένονται και άλλες κινήσεις ενόψει Εθνικών κατηγορίων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Παππά.

Με γνώμονα την ήδη αναγνωρισμένη δουλειά του κόουτς Παππά, η επίτευξη της συμφωνίας μαζί του , αποτέλεσε για τον σύλλογο πρωταρχικό στόχο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ»

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Αναγνωστόπουλο Γιώργο , Δαουλάρη Παναγιώτη, Ζωιτσάκο Τρύφωνα, και Παπαϊωάννου Στέφανο .

Με γνώμονα την αξία των αθλητών και σύμμαχο την θέληση και των δύο πλευρών , η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε άμεση συμφωνία για την παραμονή στο ρόστερ της ομάδας με παίκτες που πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελούν πολυτέλεια για την κατηγορία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται».

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Φίλιππο Μουταρέλο και Σιαμέτη Κωνσταντίνο.

Οι δύο νεαροί αθλητές με διάθεση και προσόντα αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση.

Ο Γ.Σ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Μύτικα Λάρισας για τη συνεργασία στη μεταγραφή του νεαρού Σιαμέτη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Ζωιτσάκο Χρήστο.

Ο νεαρός Σοφαδίτης αθλητής με εμπειρία και παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια του συλλόγου για διάκριση.

Ο Γ.Σ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Α.Σ. Καρδίτσας και προσωπικά το. Πρόεδρο Χρήστο Δεληγιάννη για τη συνεργασία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται».

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Δίκαρο Θοδωρή.

Η επιστροφή του γηγενή σέντερ φορ, δυναμώνει πολύ τον σύλλογο στις θέσεις 4 και 5. Πιο έμπειρος από ποτέ και με τη θέληση νεότερων αθλητών, ο Θοδωρής αναμένεται να βοηθήσει το σύλλογο τα μέγιστα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Νικολάου Αποστόλη.

Ο καρδιτσιώτης αθλητής βρίσκεται στις τάξεις του συλλόγου από την περασμένη σεζόν , όμως οι συνθήκες της πανδημίας δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί. Στην φετινή χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο, η εμπειρία του Αποστόλη στις εθνικές κατηγορίες και η μπασκετική του ποιότητα αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ