17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΓΣ Σοφάδων : Δικαώση δεκαετιών η Γ’ Εθνική

Τρια στα τρία με τις προσκλήσεις της ΕΟΚ, καθώς και ο ΓΣ Σοφάδων την αποδέχθηκε και τη νέα αγωνιστική θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Θεσσαλική ομάδα με ανακοίνωση της ανέφερε πως η άνοδος σε Εθνικό επίπεδο αποτελεί δικαίωση για τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δήλωση συμμετοχής του αντρικού τμήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ Εθνική κατηγορία.

Οι κόποι και οι θυσίες πολλών ετών, αλλά και πολλών ανθρώπων ανταμείβονται , έστω και με καθυστέρηση δύο ετών , λόγω της πανδημίας του covid-19. Η θέση που κατέλαβε ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ 2019-2020 , κάνοντας ένα σερί ενός αγωνιστικού γύρου αήττητος, έφερε σήμερα και λόγω της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Μια παρέα Σοφαδιτών που βρίσκεται αδιάκοπα στον σύλλογο από τα τέλη της δεκαετίας του 80 και τον έχει υπηρετήσει απ’ όλα τα πόστα, συνεπικουρούμενη με νεότερους ντόπιους αθλητές αλλά και διοικητικούς παράγοντες τα τελευταία δέκα χρόνια με σταθερά και μεθοδικά βήματα έβαλαν στόχο τη διάκριση και την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.Σ αυτή την κατεύθυνση βοήθησε η έλευση καταξιωμένων αθλητών, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τις διοικήσεις του συλλόγου και όλοι μαζί κατάφεραν την επιτυχία των εθνικών κατηγοριών.

Για όλους εμάς, αλλά και για αυτούς που δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας, η σημερινή ημέρα είναι ημέρα δικαίωσης και χαράς. Νέες προκλήσεις και μεγαλύτερες ευθύνες πλέον προκύπτουν. Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων , πλαισιωμένο με μια ομάδα υποστηρικτών και φίλων, εγγυάται την προσπάθεια για μια αξιόλογη πρώτη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Δήμος Σοφάδων θα έχει πλέον εκπρόσωπο σε εθνικό επίπεδο.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ