18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με Αναγωνστόπουλο και τετράδα παικτών για πρωταθλητισμό ο ΓΣ Σοφάδων

Στην Θεσσαλία επέστρεψε ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος συμφώνησε με τον ΓΣ Σοφάδων, ο οποίος δείχνει να δημιουργεί μια ομάδα με σκοπό τον πρωταθλητισμό στην A1 ΕΣΚΑΘ και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο 40χρονος αθλητής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχοντας μια τεράστια διαδρομή πίσω του, ενώ τα τελευταία χρόνια βοήθησε τα Φάρσαλα να βρεθούν από το τοπικό πρωτάθλημα στην Β' Εθνική, ενώ στην διετία του στην Δόξα Λευκάδας κέρδισε την άνοδο από την Γ' Εθνική, ενώ πέρυσι οι νησιώτες έφτασαν μια νίκη από την Α2.

Εκτός από τον Γιώργο Αναγωνστόπουλο ο ΓΣ Σοφάδων έχει αποκτήσει τους Θρασύβουλο Σφέικο, Παναγιώτη Δαουλάρη, Στέλιο Γούλα και Στέφανο Παπαϊωάννου,

H ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνεργασία με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Αναγνωστόπουλο..

Ο έμπειρος αθλητής, με πρωταθλήματα και προσωπικές διακρίσεις στις εθνικές κατηγορίες, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Γυμναστικού για διάκριση.

 Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πιστεύει ότι μαζί θα φθάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ