21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκριν: «Ξεκάθαρο “όχι” στον Τραμπ»!

Οι Ράπτορς φαίνεται πως επίσης δεν έχουν καμία όρεξη να επισκεφθούν τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και στα λόγια του Ντάνι Γκριν.

Οι Τορόντο Ράπτορς έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ, εκτός ΗΠΑ, που κατακτά τον τίτλο κι ένα ιδιαίτερο θέμα έχει προκύψει για τους «Δεινόσαυρους». Συγκεκριμένα, οι άνθρωποί τους έχουν ερωτηθεί για το να θα επισκεφθούν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ή τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, μιας και προέρχονται από την έτερη χώρα της Βορείου Αμερικής.

«Είμαστε καναδική ομάδα, οπότε υποθέτω πως θα πάμε στον Καναδό πρωθυπουργό», είπε ο προπονητής των Ράπτορς, Νικ Νερς, ενώ κάθετος εναντίον της επίσκεψης στον Λευκό Οίκο ήταν και ο Ντάνι Γκριν. «Δεν νομίζω, ότι μπορούμε να δεχθούμε. Προσπαθώ να τους σέβομαι όλους και σε κάθε τομέα, ανεξάρτητα από το πόσο τρελά μπορεί να είναι τα πράγματα, αλλά το κάνει πολύ δύσκολο. Για να το πω ευγενικά, νομίζω ότι είναι ένα ξεκάθαρο "όχι"», ανέφερε ο σουτέρ των πρωταθλητών.

Όπως φαίνεται, κανείς δε θέλει τον πλανητάρχη, όπως είχε φανεί και όταν ήταν πρωταθλητές οι Ουόριορς...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ