24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιώργος Μάνταλος στο basketa.gr : «Να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια με Αιγάλεω και Ιωνικό ΝΦ»

Η Μεγαρίδα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και συμμετέχοντας σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο, βρίσκεται στην κορυφή έχοντας το απόλυτο των νικών μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η σπουδαιότερη ήταν αυτή που ήρθε στην Ακράτα, με 76-75 στην παράταση, και απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με την ομάδα της Δυτικής Αττικής. Η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου βρέθηκε με -11 (61-50) στο 1'27'' πριν το τέλος, και με μπροστάρη τον Μάκη Θέο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, έχοντας μπροστά της τα δυο παιχνίδια με τα φαβορί της κατηγορίας, έχοντας να υποδεχθεί την Κυριακή (18/11) τον Ιωνικό ΝΦ και στη συνέχεια (25/11) να αγωνιστεί στο Αιγάλεω.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας σε δηλώσεις του για τα συγκεκριμένα παιχνίδια ανέφερε πως στόχος του είναι η ομάδα του να αποκτήσει εμπειρίες και να τα χαρεί : «Από τη στιγμή που πετύχαμε τον βασικό μας στόχο, δηλαδή να κερδίσουμε εκτός έδρας μια εξαιρετική ομάδα, με την οποία θα διεκδικήσουμε την τρίτη θέση, πλέον βλέπουμε τα παιχνίδια με Ιωνικό ΝΦ και Αιγάλεω με άλλο μάτι, μην έχοντας κάποιο ιδιαίτερο στόχο, απέναντι σε αντιπάλους που αποτελούν τα φαβορί της κατηγορίας, και θέλουμε να τα διασκεδάσουμε και να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Αναφορικά με τα παιχνίδι στην Ακράτα ο Γιώργος Μάνταλος μιλώντας στον Δημήτρη Τσερεντζούλια ανέφερε : «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, εναντίον μιας πολύ ποιοτικής ομάδας που έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οπότε όλες αυτές οι συνισταμένες ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας και για εμάς είναι μία τεράστια νίκη» για να προσθέσει  :

«Γενικά δεν ήμασταν καλοί και σε πολλά σημεία του αγώνα κάναμε κοιλιά, όμως στο τέλος παίξαμε πιεστική άμυνα, είχαμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και η αλήθεια είναι ότι είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Κρατάμε σίγουρα την προσπάθεια που κάναμε, διότι δεν είναι εύκολο να γυρίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι με διψήφια διαφορά σε μικρό χρονικό διάστημα. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι που μετράει και δεν υπάρχει περιθώριο για …γκρίνια. Θεωρώ ότι η νίκη μας στην Ακράτα είναι τριπλής σημασίας. Δηλαδή όταν κερδίζεις μία ομάδα από το πάνω ράφι, στην έδρα της και την υποχρεώνεις σε δεύτερη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά και ο τρόπος που την κερδίζεις με ανατροπή στο τέλος, την κάνει ακόμα πιο σημαντική.»

Αναφορικά το πως εμφανίστηκε η Αρκάτα, και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στον πάγκο της ανέφερε : «Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι η Ακράτα ήταν καλύτερη απ’ ότι παρουσιάστηκε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και ήταν πολύ ανταγωνιστική. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, αλλά και πολλά συγχαρητήρια και απόλυτο σεβασμό στην εξαιρετική (σε όλα τα επίπεδα) ομάδα της Ακράτας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη του».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ