17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Για νέο sold out ο Ήφαιστος Λήμνου

Έχοντας τον κόσμο του στο πλευρό του θα παραταχθεί ο Ήφαιστος Λήμνου και στη δεύτερη εντός έδρας αναμέτρησή του στη φετινή Basket League, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Μετά το sold out στο πρώτο ματς, απέναντι στον Πανιώνιο, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι παίκτες του περιμένουν να έχουν τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους και στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τους «θαλασσί», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου. Τα εισιτήρια τέθηκαν την Παρασκευή (19/10) στην κυκλοφορία, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Στο πρώτο ματς που έγινε στη Λήμνο αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο πώς ο Ήφαιστος δεν θα είναι μόνος του στην προσπάθεια που πραγματοποιεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα μας έχει ανάγκη τον κόσμο της και τον περιμένει σε ακόμα μία αναμέτρηση στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», αυτή με τον Κολοσσό για την τέταρτη αγωνιστική (27/10, 15:45) της Basket League. Μετράμε ήδη αντίστροφα για τη στιγμή που θα δημιουργήσουμε ξανά μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η οποία θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να φτάσουν σε ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου λοιπόν, ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα (Παρασκευή 19/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων:
-Ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr.
-Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 2254026025).
-Lemnos F.C.-Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960).
-Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου).
-Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.

Για την αγορά των εισιτηρίων: η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (13:45). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο. Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ