21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Για απόλυση του Σδράκα μιλάει ο Πας Γιάννινα

Μια εντελώς διαφορετική άποψη από αυτή που έδωσε στην δημοσιότητα χθες (24/6) ο Κώστας Σρδάκας ήρθε να παρουσίαση η διοίκηση του Πας Γιάννινα μέσω ανακοίνωσης της.

Ο Έλληνας τεχνικός με επιστολή του ενημέρωσε ότι παραιτήθηκε από την ομάδα της Ηπείρου λόγω διαφοράς φιλοσοφίας,  ενώ η διοίκηση μπορεί να στέκεται στην διαφορά απόψεων, αλλά αναφέρει ότι αυτή διέκοψε την συνεργασία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν τελειώνει ομαλά η σχέση των δυο πλευρών, οι οποίοι πριν από μερικούς μήνες πανηγύρισαν μαζί την παρθενική άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του « ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Σδράκα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο την περασμένη χρονιά και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα.
Η ομάδα μας αναγκάσθηκε να διακόψει την συνεργασία με τον κ. Σδράκα αφενός μεν επειδή παρά τις συνεχείς παρακλήσεις της δεν της παρουσίασε εγγράφως ανάλυση πεπραγμένων για την προηγούμενη αλλά και κανένα σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και αφετέρου λόγω διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών αναφορικά με έξω-αγωνιστικά θέματα.
Ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά συνεχίζεται με στόχο η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ