15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Σπάρτακος : Επιστρέφει ως Α.Σ.Ι. ΒΙΚΟΣ με Ρήγγα στον πάγκο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πορεία η οποία τον έφερε ως και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Β' Εθνικής και της κατάκτησης της ανόδου στην Α2 Ανδρών, αλλά οι διοικητικές αναταράξεις τον ώθησαν στην απόσυρση από τις Εθνικές κατηγορίες το περσινό καλοκαίρι.

Πλέον, και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «www.epirusbasket.gr» η πρώην διοικητική του ομάδα αναμένεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Σπάρτακο Ιωάννινων. Η νέα ομάδα θα ονομάζεται Α.Σ.Ι. ΒΙΚΟΣ, ενώ ο Σπάρτακος θα διατηρήσει το λογότυπό του στις Ακαδημίες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι παράγοντες των δυο ομάδων βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία, ενώ  φαβορί για την θέση του προπονητή  είναι ο Νίκος Ρήγγας. Ο 35χρονος τεχνικός είχε βρεθεί δίπλα στον Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι, ενώ πριν τέσσερις σεζόν εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην Β' Εθνική με την Δάφνη Δαφνίου. Επίσης για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια είχε βρεθεί στα Γιάννενα συμμετέχοντας ενεργά στο Nissan Kallis Camp που είχε διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ, μαζί με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Γιώργο Καλαϊτζή. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ