18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιατράς: “Χάσαμε επιεικώς βλακωδώς”

Όπως το συνηθίζει ο Μάκης Γιατράς είπε τα πράγματα με το όνομά τους και όπως πιστεύει πως έγιναν χωρίς... φτιασίδια. Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας έδωσε συγχαρητήρια στην Κύμη για τη νίκη της, αλλά αναφέρθηκε και στην αντίδραση της δικής του ομάδας στα τελευταία λεπτά, όταν απώλεσε διαφορά εννέα πόντων, για να φτάσει και να ηττηθεί.

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης και στον προπονητή της Ισίδωρο Κουτσό για την νίκη τους. Εμείς θεωρούσαμε ότι και αυτό το παιχνίδι ήταν ένας τελικός και ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Δεν είχαμε ταξίδι για την Ευρώπη και περιμέναμε ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Είχαμε δουλέψει κάποια πράγματα και ελέγξαμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Θα πω λοιπόν ότι χάσαμε τουλάχιστον επιεικώς βλακωδώς. Βρισκόμασταν 9 πόντους μπροστά στα τελευταία λεπτά και δεχθήκαμε 4 τρίποντα στο τρανσίσιον ενώ είχαμε να δώσουμε 4 φάουλ.

Το ποιος είναι καλύτερη ομάδα πρέπει να το αποδεικνύεις κάθε φορά στο γήπεδο και να το αποδεικνύεις με πράξεις και όχι με λόγια. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ