21.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Γιανγκ: “Τώρα ή ποτέ”!

Ο... αγριεμένος Πάτρικ Γιανγκ κέρδισε τις εντυπώσεις στην άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αρη και το εύλογο ερώτημα ήταν αν ήρθε η ώρα του... ξεσπάσματος.

"Κατ' αρχάς ευχαριστώ τον Θεό που έχω ξανά την υγεία μου και ξεπέρασα την περιπέτεια", είπε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο και τώρα είναι η ώρα να βγω μπροστά και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Τώρα ή ποτέ θα έλεγα. Και πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόουτς και όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την στήριξη. Πάμε για νίκη και στην έδρα του Αρη πριν το φάιναλ φορ αν και ξέρουμε ότι εκεί είναι πολύ καλύτερος".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μόνο ικανοποιημένος μπορούσε να είναι από την προσπάθεια των παικτών του: "Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο όλα κύλησαν όπως έπρεπε, ειδικά αμυντικά και μετά την πρώτη περίοδο. Περιορίσαμε τον Αρη, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο, βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε καλές συνεργασίες. Κάναμε απλά το 1-0, πάμε στη Θεσσαλονίκη για ένα διαφορετικό ματς, ο Αρης εκεί σίγουρα θα είναι καλύτερος, δεν είναι αυτή η εικόνα του. Εχει αρχές πάντως σαν ομάδα κι έτσι εξασκηθήκαμε λίγο στο να μπορούμε να διαβάζουμε σωστά το παιχνίδι του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ