23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγώνας δρόμου για τους Τελικούς! (vid)

Σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα δρόμου για να προλάβει τους Τελικούς του NBA βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους ανθρώπους των Μπακς να έχουν πέσει όλοι από πάνω του και να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του!

Οι Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι μπροστά στη μεγαλύτερη σειρά αγώνων της σεζόν, αλλά και των τελευταίων δεκαετιών του franchise από το Ουινσκόνσιν. Με τους Τελικούς του ΝΒΑ απέναντι στους Σανς να αρχίζουν τα ξημερώματα της Τετάρτης, το μεγάλο κεφάλαιο παραμένει, και έτσι θα είναι μέχρι το πρώτο τζάμπολ, η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερσταρ χτύπησε το γόνατό του σοβαρά στο 4ο παιχνίδι απέναντι στην Ατλάντα και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά με τους Μπακς.

Η ομάδα του κατάφερε να προκριθεί, παίρνοντας τη νίκη και στα δύο παιχνίδια που έδωσε δίχως τον Γιάννη, και τώρα ήρθε η ώρα να δει αν και πότε θα μπορεί να υπολογίζει στον καλύτερο παίκτη της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του NBA TV από την πρωινή προπόνηση των Μπακς στο Φοίνιξ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάνει σοβαρή πρόοδο τα τελευταία 24ωρα με την κατάσταση του γονάτου του. Όμως ακόμα, δεν έχει προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Στην σημερινή προπόνηση, ο 26χρονος σταρ των Μπακς, μετέβη σε ένα ιδιωτικό προπονητικό κέντρο, μαζί με ένα μεγάλο αριθμό ατόμων από το επιτελείο των Μπακς: προπονητές, γιατροί, μέλη του front office και γυμναστές, βρίσκονται πάνω από τον Έλληνα παίκτη για να δουν την πρόοδο της κατάστασής του. Μέχρι τώρα, αναφέρουν πως το γόνατό του δείχνει εντυπωσιακά καλά, με βάση την σοβαρότητα του τραυματισμού, καθώς την ημέρα του τραυματισμού δεν μπορούσε καν να το λυγίσει.

Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει με θηρίο στο κλουβί! Ενδεικτικό αυτού, είναι το γεγονός ότι στο πέμπτο παιχνίδι των τελικών Ανατολής, δηλαδή το αμέσως επόμενο από τον τραυματισμό του, ο ίδιος ζήτησε να αγωνιστεί! Φυσικά οι Μπακς δεν το επέτρεψαν, όμως τώρα, με την μεγαλύτερη πρόκληση της ως τώρα καριέρας του να βρίσκεται μπροστά στα πόδια του, πιθανώς να μην μπορέσει να τον σταματήσει κανείς από το να πατήσει παρκέ και να ενισχύσει την ομάδα του στους Τελικούς του NBA...

https://twitter.com/NBATV/status/1412129728153100290



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ