24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Γαλατάς και Κανδύλης στην Αλεξανδρούπολη

«Δυνάμωσε» η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης εν όψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στη διάθεση του Παναγιώτη Τρούπου, την καινούρια σεζόν, θα βρίσκονται και οι Αποστόλης Γαλατάς και Γιώργος Κανδύλης, με τον πρώτο να αγωνίζεται πέρυσι στους Μαχητές Δόξας Πεύκων και το δεύτερο να είναι παλιός γνώριμος, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον Αποστόλη Γαλατά: «Ο Αποστόλης θα είναι παίχτης του συλλόγου μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς αποκτήθηκε από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και αναμένεται να δώσει λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας μας. Είναι φοιτητής ιατρικής στην πόλη μας. Να του ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση για το Γιώργο Κανδύλη: «Ο Γιώργος έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του συλλόγου μας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για την μπασκετική του αξία. Η προσθήκη του αναμένεται να δώσει ποιότητα και δύναμη στην ομάδα μας. Να του ευχηθούμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις: «Οι αθλητές που ανανέωσαν για ακόμη μία χρονιά στο αντρικό του συλλόγου μας είναι οι: Γιαβρίδης Μιχάλης, Καραμπατζάκης Νίκος, Χατέλος Δημήτρης, Χατέλος Σπύρος, Καζάκος Παναγιώτης, Τσιφλίκογλου Μιχάλης, Πασσιάς Αντώνης, Αγγέλου Θωμάς, Φυδανίδης Γιάννης, Δελχανίδης Σπύρος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την 6ετή προσφορά τους στο σύλλογο και για το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν τον Αλεξούδη Θανάση και τον Μπάτσικα Γιάννη.Τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε κάθε πτυχή της ζωής τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ