17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Β’ Εθνική (2ος όμιλος): Μια πεντάδα MVP

Η 25η αγωνιστική ήταν αφιερωμένη στους… γηπεδούχους. Όλοι τους έφτασαν στην νίκη γιατί είχαν από έναν ή και δύο πρωταγωνιστές. Το basketa.gr σας τους παρουσιάζει. 

Η Καστοριά συνεχίζει από την κορυφή, η Καρδίτσα να την καταδιώκει και στην “ουρά”, Πιερικός Αρχέλαος και Φίλιππος Βέροιας να δίνουν τις μάχες τους για να παραμείνουν στην Β’ Εθνική. Όλοι τους έχουν από έναν… ήρωα και το basketa.gr διαλέγει τους πέντε καλύτερους για να τους βάλει στο ίδιο σχήμα! 

Point Guard: Ευθύμης Κοθράς: Στα 36 του, κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον Φίλιππο Βέροιας στην κατηγορία. Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει. Στο 64-57 επί του ουραγού Αίαντα, ο Κοθράς είχε το 1/3 των πόντων της ομάδας του, δηλαδή 22. 

Shooting Guard: Γιάννης Καραγκιολίδης: Πιο στην παραμονή του ο Πιερικός Αρχέλαος, δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Ερμή Λαγκαδά αλλά τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα από την Κατερίνη που βρήκε τον πρωταγωνιστή της στο πρόσωπο του 28χρονου. Με 23 πόντους ήταν ο καλύτερος του παρκέ. 

Small Forward: Μάκης Θέος: Παίκτης με παραστάσεις μέχρι και από τον… Παναθηναϊκό, ο 32χρονος φόργουορντ βοηθάει την Καρδίτσα να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην Α2. Στην νικηφόρα αναμέτρηση με τον Χαρίλαο Τρικούπη, όλη η ομάδα είχε 66 πόντους και ο Θέος τους 19 εξ αυτών. Οι έξι προήλθαν πίσω από τα 6.75μ.  

Power Forward: Γιάννης Αντωνιάδης: Η Καστοριά έχει περισσότερους από έναν πρωταγωνιστές αλλά στο ματς με το Ανατόλια, ο 30χρονος φόργουορντ ξεχώρισε ελαφρώς παραπάνω καθώς είχε 16 πόντους και εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. 

Center: Γιάννης Δασκαλόπουλος: Το Στρατώνι θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην Β’ Εθνική και ο Δασκαλόπουλος έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. Το ίδιο και στην νίκη επί της Γέφυρας μιας και σκόραρε 20 πόντους. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ