21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Οι κορυφαίοι της 4ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής, με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής

1. Αλέξανδρος Αυγενικός
  Πρωτέας Βούλας
  18 πόντοι (4 τριπ.)

Στην δεύτερη του σεζόν στην Βούλα, ο 25χρονος Ροδίτης σέντερ φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην δεύτερη στη σειρά νίκη του Πρωτέα. Η ομάδα των Νοτίων προαστίων πήρε μεγάλο διπλό στο Αιγάλεω απέναντι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ανατρέποντας την διαφορά, και κερδίζοντας σε μια έδρα που ελάχιστες ομάδες θα περάσουν.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αυγενικός στο basketa.gr

2. Σάκης Γεωργοπαπαδάκος
  Παγκράτι
  20 πόντοι (4 τριπ.)

Ο «μασκοφόρος» Σάκης Γεωργοπαπαδάκος όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το σπασμένο ζυγωματικό, αλλά πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Παγκρατίου, οδηγώντας τους «ροσονέρι» σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Μανδραϊκού στην παράταση. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η συμβολή του, με τον ίδιο να απαντάει σχεδόν μόνος στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, με τρία πολύ δύσκολα τρίποντα, που κράτησαν όρια την ομάδα του.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γεωργοπαπαδάκος στο basketa.gr

3. Σπύρος Γεωργούτσος
  Δάφνη Δαφνίου
  16 πόντοι

Σκοράρει σταθερά και με συνέπεια 11 πόντους ανά παιχνίδι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αλλά στην 4η στη σειρά επιτυχία της ομάδας του Χαϊδαρίου είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη επί του Ιπποκράτη. Ο 29χρονος φόργουορντ πέτυχε με πολύ δύσκολη προσπάθεια το νικητήριο σουτ στα 8,9'' πριν το τέλος, ενώ προηγούμενος είχε σταματήσει αντίπαλο παίκτη στην άμυνα, δείχνοντας για ποιο λόγο αποτέλεσε μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της νεοφώτιστης ομάδας.

4. Νίκος Παπαρέγκας
  ΕΦΑΟΖ
  17 πόντοι (1 τριπ.)

Στα χέρια του Τάκη Ζήβα ο 23χρονος φόργουορντ έχει εξελιχθεί σε «φονικό» όπλο στην επίθεση, σκοτώνοντας με το μακρινό του σουτ τις αντίπαλες άμυνες. Έτσι, μετά την εξαιρετική παρουσία στο Μετς επί του Παγκρατίου, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και με αντίπαλο τον ΚΑΟ Κορίνθου, έχοντας συνολικά 14,3 πόντους και 7 τρίποντα, και συμβάλλοντας τα μέγιστα στο εκρηκτικό ξεκίνημα της ομάδας του Ζωγράφου.

5. Παναγιώτης Μακροπουλος
  Πανερυθραϊκός
  18 πόντοι (14 ριμπ.)

Μπορεί ο Λουκάς Γιαουρτόγλου να πέτυχε 27 πόντους με 5 τρίποντα, και να μετράει 18 πόντους ανά παιχνίδι και 13 τρίποντα, αλλά ο 33χρονος ψηλός της ομάδας της Ερυθραίας ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο πρώην σέντερ του Άρη Πετρούπολης ήταν απολαυστικός στο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού στο Κορωπί, φτάνοντας σε double-double, με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

  Προπονητής
  Νάσος Χούμπαυλης
  Παγκράτι

Στα πρώτα του προπονητικά βήματα δείχνει ότι διαθέτει και τσαγανό, και σχέδιο για τις ομάδες του, δείχνοντας το στην εκτός έδρας νίκη στην Μάνδρα με τον Μανδραϊκό. Η αντίδραση της ομάδας του δε, έχοντας ηττηθεί με -32 στην έδρα της μια αγωνιστική πριν από τον ΕΦΑΟΖ, και έχοντας χάσει με τραυματισμούς τους Σάκη Γεωργοπαπαδάκο (αγωνίστηκε με ειδική μάσκα) και Γιώργο Ξιούρα (αγωνίστηκε με διάστρεμμα), ήταν παροιμιώδης, με τον ταλαντούχο τεχνικό να κερδίζει στο νήμα τον Δημήτρη Ποδαρά, ο οποίος επίσης πήρε τεράστια νίκη στο Αιγάλεω απέναντι στον Διαγόρα Δρυοπιδεών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ