17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Β’ Εθνική (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 24ης αγωνιστικής

Μέσα από το basketa.gr μπορείτε να διαβάσετε ποιοι πέντε ξεχώρισαν από την 24η αγωνιστική του Βορείου ομίλου. 

Η νίκη του Ερμή Λαγκαδά επί της πρωτοπόρου Καστοριάς αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη της 24ης αγωνιστικής, στην οποία σημειώθηκαν πέντε “διπλά”. Το basketa.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες που ξεχώρισαν και που πρέπει να βρίσκονται στην καλύτερη πεντάδα. 

Point Guard: Δημήτρης Μουράτογλου: Ένα από τα πέντε διπλά της αγωνιστικής το σημείωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης που πέρασε από την έδρα της ΧΑΝΘ. Το 59-75 ήρθε πολύ εύκολα για την ομάδα από το Μεσολόγγι με τον Δημήτρη Μουράτογλου να σημειώνει 14 πόντους και να οργανώνει άψογα το παιχνίδι. 

Shooting Guard: Δημήτρης Βογιατζής: Η Γέφυρα “παλεύει” για την σωτηρία της και μετά την νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας, έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα. Στο 73-66 ο Δημήτρης Βογιατζής σκόραρε 16 πόντους, τους εννέα εξ αυτών πίσω από τα 6.75μ. 

Small Forward: Μπάμπης Παρίτσης: Η Καστοριά μετράει όλες κι όλες δύο ήττες στο πρωτάθλημα με την δεύτερη να σημειώνεται στον Λαγκαδά. Ο τοπικός Ερμής κατάφερε να της βάλει… φρένο γιατί ο Παναγιώτης Αμοιρίδης ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Μπάμπη Παρίτση. Το επιθετικό του κρεσέντο σταμάτησε στους 35 πόντους και τα πέντε τρίποντα. 

Power Forward: Νέστορας Κόμματος: Λίγο πριν.. περπατήσει στη τέταρτη δεκαετία της ζωή του, ο Νέστορας Κόμματος ζει την δεύτερη νιότη του. Ίσως ο πιο έμπειρος παίκτης της κατηγορίας (δεν υπάρχει άλλωστε άλλος που να έχει κατακτήσει Euroleague) ο “Νες” οδηγεί τον Ερμή Αγιάς στην 3η θέση. Στην αναμέτρηση με το Ανατόλια, είχε 16 πόντους με την μπάλα να περνάει συνέχεια από τα χέρια του, όταν αυτή “έκαιγε”. 

Center: Ιάσων Πετς: Για τις ανάγκες της Ασπίδας Ξάνθης “ανέβηκε” μία θέση και από το “4” βρέθηκε να παίζει μέσα στην ρακέτα. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Ιάσονα Πετς καθώς και η Ξάνθη πέρασε από τον Πολύγυρο και ο ίδιος σημείωσε 16 πόντους. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ