18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Βόμβα» Γκιζόγιαννη στην Ακράτα!

Μία από τις κινήσεις της χρονιάς στη Γ' Εθνική έκανε η Ακράτα, η οποία απέκτησε τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη και δημιουργεί ένα εξαιρετικό σύνολο για να πρωταγωνιστήσει.

Αν ψάχνετε τις ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσουν στον πρώτο όμιλο της επόμενης Γ' Εθνικής, αυτές είναι αρκετές και στον ανταγωνισμό βρίσκεται σίγουρα και η Ακράτα. Η ομάδα της Αιγιαλείας έφερε στην τάξη ακόμη έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και ο λόγος γίνεται για τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη, που έρχεται για το... κάτι καλύτερο που αναζητείται, μετά την ιστορική περσινή πέμπτη θέση.

Ο πολύπειρος φόργουορντ (στην φώτο με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας και δημοτικό σύμβουλο στην Ακράτα, Χρήστο Σπηλιωτόπουλο), έρχεται έχοντας διανύσει... ουκ ολίγα χιλιόμετρα με ΑΓΕΧ, Απόλλωνα Πατρών, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΚ, ΑΕΚ Άργους, Αρκαδικό, Εθνικό και Αίολο Αστακού, καταλήγοντας πέρυσι στον Κεραυνό Αιγίου, για να αποτελέσει «ακρογωνιαίο λίθο» στην παραμονή του σε μία ιδιαίτερη χρονιά. Η απόκτησή του πραγματοποιήθηκε, ώστε να συμβάλει με το δικό του... βομβαρδισμό στα αντίπαλα καλάθια, μετά και τη μεταγραφή του Θεοδόση Γκόβα. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Σκαραφίγκας διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, που κοιτάζει ψηλά στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία.

Photo Credits: Protionline.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ