17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τελεθριακός : Μετά τον Σωκράτη και ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης και η τετράδα «φωτιά»

Εξαιρετική ομάδα δημιουργεί ο Τελεθριακός, ο οποίος μετά τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη έβαλε στο δυναμικό του και τον Ανδρόνικο.

Ο 38χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος διαθέτει τεράστια καριέρα και εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες, αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας, και εκεί θα συναντήσει και τον αδελφό του Σωκράτη, που εντάχθηκε πέρυσι στον Τελεθριακό.

Η καριέρα του Χαλκιδαίου αθλητή μιλάει από μόνη της, καθώς ξεκίνησε το μπάσκετ από την ιδιαίτερη πατρίδα του Μαλεσίνα, ανδρώθηκε στη Χαλκίδα ανεβαίνοντας με την ΑΓΕΧ μέχρι την Α2 κατηγορία με την οποία κατέκτησε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, για να ακολουθήσει μια σταθερή πορεία κυρίως σε ομάδες Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπως μεταξύ άλλων η ΑΕΚ (δύο ανόδους σε Α2 και Α1), Απόλλωνα Πατρών, Ολύμπια Λάρισας, Ακράτα, Εθνικό Πειραιώς, επιστρέφοντας και πάλι στη Χαλκίδα, για να βρεθεί πέρυσι στην ΑΕΕΠ.

Επίσης στην ομάδα της Βόρειας Εύβοιας αναμένεται να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο τόσο ο Γιάννης Γκρινιάρης αλλά  και ο Αλέξης Πανταζής, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή τετράδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ