31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Βετεράνοι και ΑΟ Καλαμπάκας στην «Συνάντηση ανθρωπιάς»

Ένας ξεχωριστός αγώνας για καλό σκοπό διεξήχθη το Σάββατο (11/3) στην Καλαμπάκα, μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της τοπικής ομάδας.

Συγκεκριμένα το φιλικό διοργανώθηκε για στήριξη του 6χρονου Γιώργου: ενός μικρού «μαχητή της ζωής»! Ο κόσμος αγκάλιασε την πρωτοβουλία της Καλαμπάκας και γέμισε το γήπεδο ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτείας και της εκκλησίας

Αναλυτικά η ενημέρωση των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος:

Η "γιορτή ανθρωπιάς και προσφοράς" διεξήχθη με επιτυχία το Σάββατο 11 Μαρτίου στην Καλαμπάκα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, μεταξύ του Α.Ο. Καλαμπάκας και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με ‘’έπαθλο’’ …την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά!

Στην φιλική «συνάντηση ανθρωπιάς» συμμετείχαν:
Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές: Δήμος Ντικούδης, Νίκος Μπουντούρης, Κώστας Τσαρτσαρής, Λευτέρης Κακιούσης, Κώστας Tσέλιος, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λαλάκης, Νίκος Κούβελας, Γιάννης Μολφέτας, Γιάννης Λάππας, Λάζαρος Αγαδάκος, Γιάννης Γιαννούλης με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη

Α.Ο. Καλαμπάκας: Σπανός, Μπαλατσός, Σαρόπουλος, Μπέλλος, Βάλλας, Ντούρβας, Ούτος, Κανδίλης, Μέμντζας, Ντρούπας, Θανασάρας, Χαρτόπουλος, Ρηγογιάννης, Θεοχάρης, Γκαντιάς με προπονητή τον Γιάννη Τσίμα.

Παρευρέθηκαν: ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων Αρχιμανδρίτης Νήφωνας Καψάλης, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος κ. Σινάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ενίσχυση των ιατρικών εξόδων του Γιωργάκη, του μικρού «μαχητή της ζωής»!

Στο ημίχρονο του αγώνα οι Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές έδωσαν στον μικρό Γιώργο μια μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους ενώ στον Α.Ο. Καλαμπάκας παρέδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές τους.

Ευχαριστούμε τον ΑΟ Καλαμπάκας για τη φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση που επέτρεψε σε όλους να «φωνάξουμε» πως… «ο Αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δεν είναι μια ακτινογραφία στιγμής» όπως ορθά είπε και ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ