18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βενετσιάνος για δύο ακόμη χρόνια ο Ντέι

Η Ουμάνα Ρέγερ Βενέτσια έδωσε τα χέρια με τον Όστιν Ντέι για τα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι ο ύψους 2.11 Αμερικάνος θα παραμείνει Βενετσιάνος για μια ακόμη διετία.

Ο Ντέι, γιος του Ντάρεν Ντέι που είχε αγωνιστεί στην Σκαβολίνι, ήταν επιλογή στο νούμερο 15 του ντραφτ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στη συνέχεια πέρασε από τους Γκρίζλις, τους Ράπτορς, τους Σπερς με τους οποίους κέρδισε και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή το 2014 και τους Χοκς.

Στην Βενετία προσγειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, προερχόμενος από την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στα 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Ιταλίας είχε μέσο όρο 12.8 πόντους, 6.2 ριμπάουντ με 53.5% ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα και 50% στα τρίποντα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Βενέτσια και ευχαριστώ την ομάδα που ήθελε να με κρατήσει εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να νιώθει την εμπιστοσύνη της ομάδας. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ, το τεχνικό επιτελείο, το πόσο οργανωμένα είνανι όλα, οι συμπαίκτες μου. Υπάρχει ταλέντο το οποίο ο καθένας θέτει στη διάθεση της ομάδας και είναι όλοι έτοιμοι να θυσιαστούν και να βοηθήσουν έναν συμπαίκτη τους. Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδο. Για την ώρα, καλές διακοπές σε όλους!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ