18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Eurocup: Πριγκιπική… σφαλιάρα στην Ούνικς, Μάλαγα και Μπρέσια νικήτριες των… εμφυλίων!

Η Μονακό κατάφερε να παίξει εξαιρετικό μπάσκετ και να περάσει μέσα από την έδρα της Ούνικς με 84-78, βάζοντας φωτιά στον όμιλο. Πλέον με την ολοκλήρωση και της 2ης αγωνιστικής του Top-16 και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου έχουν ρεκόρ 1-1. Η Μάλαγα ήταν η θριαμβεύτρια του ισπανικού... εμφυλίου κόντρα στην Μπανταλόνα, ενώ η Βενέτσια του ιταλικού κόντρα στην Μπρέσια.

ΟΥΝΙΚΣ-ΜΟΝΑΚΟ 78-84

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι με εμφανή στόχευση να προσέξει την άμυνά της και να είναι σκληρή απέναντι στην πολυδιάστατη Ούνικς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κάπως νωθροί στα πρώτα λεπτά και το πλήρωσαν, καθώς οι Μονεγάσκοι πήραν γρήγορα το προβάδισμα που τους βρήκε στο +6 στο τέλος του δεκαλέπτου (14-20). Στο 2ο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν με τους Κόουλ και Ο' Μπράιαν να κουβαλάνε τους φιλοξενούμενους και να τους στέλνουν στα αποδυτήρια με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά και σκορ 35-44. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του Πρίφτη πάλεψε και κυρίως με τους ΜακΚόλουμ και Θίοντορ βρήκε κάποιες λύσεις μειώνοντας τη διαφορά. Ωστόσο στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι άντεξαν, έπαιξαν σκληρά και πήραν την νίκη που φέρνει τον όμιλο σε απόλυτη ισορροπία. Κορυφαίος ο Μπάκνερ με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ 68-60

Η Βενέτσια ήταν η μεγάλη νικήτρια του ιταλικού ντέρμπι κόντρα στην Μπρέσια με σκορ 68-60. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να πάρουν την νίκη πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Με τον Σαπέλ να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου σκοράροντας 19 πόντους και να οδηγεί την Βενέτσια η νίκη κλείδωσε από το πρώτο ημίχρονο όταν και η διαφορά έφτασε στο +11. Στην 3η περίοδο η διαφορά έφτασε ακόμα και στο +16 και το ματς έχασε κάθε ενδιαφέρον. Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν και να δεχτούν μία πιο τιμητική ήττα. Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ 90-84

Θριαμβεύτρια ήταν η Μάλαγα στον ισπανικό... εμφύλιο απέναντι στην Μπανταλόνα. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και πήραν μεγάλες διαφορές από το ξεκίνημα. Με εξαιρετική επιθετική λειτουργία σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Μάλαγα πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά ασφαλείας (44-31). Το παιχνίδι δεν μπορούσε να αλλάξει εικόνα στο δεύτερο μέρος, καθώς οι φιλοξενούμενοι... έμπαζαν αμυντικά και οι παίκτες του Κασιμίρο με προεξάρχοντα τον Τόμπσον ήταν... σεληνιασμένοι. Το τελικό 90-84 μπορεί να χαρακτηριστεί και τιμητικό!  Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ

Δείτε την υπόλοιπη αγωνιστική ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ