22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βασιλειάδης: Παρουσιάστηκε από την Μούρθια (pics)

Ο Κώστας Βασιλειάδης λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του από την Μούρθια, παρουσιάστηκε από τον πέμπτο ισπανικό σύλλογο της καριέρας του και φάνηκε έτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο πρώην παίκτης της Αλ Σαντ θα συνεχίσει την καριέρα του σε γνώριμα λημέρια για τον ίδιο και συγκεκριμένα στην Μούρθια, όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Σίτο Αλόνσο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Φυσικά είμαι καλά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί ξέρω ότι μπορώ να συνεισφέρω και θέλω να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν» δήλωσε αρχικά ο Βασιλειάδης και συνέχισε:

«Η πόλη μου φαίνεται πολύ όμορφη, ποτέ δεν κατάφερα να καθίσω περισσότερες από δύο μέρες εδώ. Έχω παίξει εναντίον της Μούρθια, και είχα πάντα κακή εμπειρία. Παίζουν πολύ σκληρά, αγωνίζονται μέχρι το τέλος και μου αρέσει πολύ αυτό. Μία μοναδική ευκαιρία να επιστρέψω στην Ισπανία, που είναι το δεύτερο σπίτι μου, και εδώ μπορώ να παίξω και να διασκεδάσω».Ο Βασιλειάδης κάνει αγώνα δρόμου για τον αγώνα με την Ρεάλ Μπέτις την ερχόμενη Τετάρτη και δήλωσε:

«Δουλεύω πάντα για να φτάσω έτοιμος στα παιχνίδια. Θα προπονηθώ τώρα με τους συμπαίκτες μου και αύριο θα ταξιδέψω με την υπόλοιπη ομάδα. Έρχομαι να βοηθήσω σε ό, τι χρειάζεται ο προπονητής, είτε ένα λεπτό, πέντε, δέκα ή καθόλου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα». Όσον αφορά τον Σίτο Αλόνσο ανέφερε: «Πολύ τακτικός προπονητής όπου οι ομάδες του παίζουν μπάσκετ πολύ καλά. Μίλησε πολύ ανοιχτά μαζί του για το ρόλο μου, τα πρακτικά, τα συστήματα… » ήταν τα λόγια του Έλληνα παίκτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ