22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βασιλειάδης: Επέστρεψε στην Ισπανία για την Μούρθια! (vid)

Η Μούρθια έκανε την έκπληξη και με μία αιφνιδιαστική κίνηση ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο να την οδηγήσει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε σε ένα πρωτάθλημα που το ξέρει αρκετά καλά, καθώς η Μούρθια ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Έλληνα παίκτη, ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία, Πίτερ Γιοκ.

Αυτή αναμένεται να είναι η πέμπτη ισπανική ομάδα στην καριέρα του Κώστα Βασιλειάδη μετά το πέρασμά του με τις φανέλες των Ομπραντόιρο, Μάλαγα, Μπιλμπάο και Τενερίφη, ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε περισσότερα από 270 παιχνίδια στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο 37χρονος πλέον αθλητής ξεκίνησε την σεζόν στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Σαντ, ενώ την περασμένη τριετία βρέθηκε ξανά στα ισπανικά παρκέ (2017-2020) για λογαριασμό της Τενερίφη και της Ομπραντόιρο. O Bασιλειάδης αναμένεται να ενσωματωθεί σύντομα στον σύλλογο,  ενώ το ντεμπούτο του με τη Μούρθια είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις. Εκεί αναμένεται να βρει τον άλλοτε παίτη του Ρεθύνου, Κόνερ Φράνκαμπ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ