23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Σε Πυλαία και Ζωγράφου το ενδιαφέρον

Δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη (21/04) για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Στο πρώτο χρονικά, που θα λάβει χώρα στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον ΟΑΧ, με τη Ρεμπέκα Ακλ να αναφέρει σχετικά: «Είχαμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά, ωστόσο το τεχνικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά, δίνοντάς μας αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι των αντιπάλων. Είμαστε έτοιμες σωματικά και ψυχολογικά. Γνωρίζουμε την κρισιμότητα των παιχνιδιών από εδώ και στο εξής και ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Κλαδισού, οι Κρητικές είχαν φθάσει στη νίκη με 74-64.

Στο κλειστό του Ζωγράφου η τοπική ΕΦΑΟΖ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την είχε κερδίσει με άνεση στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (88-61), στην αυλαία του πρώτου γύρου. «Ξεκινάμε τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου. Είμαστε χαρούμενες που καταφέραμε και πιάσαμε τον πρώτο στόχο μας, να τερματίσουμε δηλαδή  πρώτες στον πρώτο γύρο και μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη σειρά των παιχνιδιών παίζοντας με την έκτη ομάδα της βαθμολογίας», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Δίελα.

Όπως πρόσθεσε: «Η  ΕΦΑΟΖ κατάφερε να τερματίσει έκτη και είναι η αντίπαλός μας. Παρ’ όλο που κερδίσαμε την ομάδα πριν από τρεις ημέρες για εμάς δεν σημαίνει κάτι, το αυριανό (σημερινό, 21/04) παιχνίδι είναι ένα καινούριο παιχνίδι και πάντα έχουμε στόχο να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη μας τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνά μας, που έγιναν στον προηγούμενο αγώνα. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια και να πάρουμε την νίκη».

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου:

Τρίτη 20/04
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 77-66

Τετάρτη 21/04
ΠΑΟΚ 12.00 ΠΑΟΚ-ΟΑΧ Ταρενίδης Κ., Τσιαπλής, Χατζημπαλίδης (Μήτσιου)
Ζωγράφου 20.00 ΕΦΑΟΖ-Παναθηναϊκός Αργυρούδης, Καλογριάς, Σκουλαρίκης Δημ. (Σαμαρτζή)

-Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά, μέσω live streaming.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ