22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αφίξεις, Σοκ και φιλικά στον Ηρακλή

Μεγάλη κινητικότητα στον Ηρακλή σε κάθε μέτωπο ενόψει της νέας σεζόν. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο φτάνουν στη Θεσσαλονίκη ο ένας μετά τον άλλον, το θέμα του Σοκ που έφερε ένα ban ρυθμίζεται και παράλληλα "γεμίζει" σταδιακά με φιλικά το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Σκάιλερ Μπόουλιν έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Τσιάρας, μάνατζερ του Ηρακλή, ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Μπόουλιν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα υποβληθεί και σε τεστ COVID 19. Στο γήπεδο τον περιμένει ένα ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει ως την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (8/8).

Στη Θεσσαλονίκη ήδη βρίσκονται οι Σχίζας, Καββαδάς, Γκιουζέλης και αύριο αναμένονται οι Τσίλντρες (εξαιτίας ενός προβλήματος στις πτήσεις από Γερμανία θα φτάσει αύριο), Μουρ και Ντάνιελ. Την άλλη εβδομάδα θα έρθουν και οι Σαγκς, Χάνλαν. Σήμερα έφτασαν και οι προπονητές Ζιάγκος και Μυκονιάτης, αλλά και ο νέος γυμναστής Απόστολος Σάκαρης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας το τεχνικό επιτελείο, το οποίο ήδη συναντήθηκε σήμερα και έπιασε δουλειά στο "Ιβανόφειο" έχει ήδη κλείσει κάποια φιλικά: Στις 22/8 με την ΑΕΚ στα Ιωάννινα, ενώ στην ίδια πόλη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (4/9). Δύο ακόμη αγώνες προετοιμασίας θα γίνουν στην Αθήνα με Ολυμπιακό και Περιστέρι. Το πρώτο επίσημο ραντεβού είναι προγραμματισμένο με τον Κεραυνό Στροβόλου στις 15 Σεπτεμβρίου για τους προκριματικούς του BCL.

Ο Ηρακλής έχει το... νου του και σε έναν πρώην παίκτη του, τον Σοκ, αφού του στοίχισε ένα... απαγορευτικό από τη FIBA. Οι άνθρωποι της ομάδας μιλούν ήδη και έχουν αλληλογραφία με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να διευθετηθεί το ζήτημα.

*Σήμερα το "Ιβανώφειο" απολυμάνθηκε, σύμφωνα με τις επιταγές του ΕΟΔΥ, και ευχαριστούμε την "Ευρωκαθαριστική" για την άψογη συνεργασία. Από αύριο θα συνεχιστεί η διάθεση των Καρτών Στήριξης/Διαρκείας για τη νέα χρονιά, από το Ιβανώφειο, και ώρες 10-2 και 6-9 το βράδυ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-219233 τις ίδιες ώρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ