20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι η λύση που προωθείται στον Πανιώνιο!

Οι εξελίξεις στον ιστορικό Πανιώνιο είναι ραγδαίες και εντείνουν την αγωνία, με την αποχώρηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου να φέρει εκ νέου απόλυτη αβεβαιότητα για το μέλλον του συλλόγου στην Basket League και τις διεργασίες να κορυφώνονται  εν όψει της απογευματινής (5μ.μ.) Γενικής Συνέλευσης, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει περιθώριο να βρεθούν τα πρόσωπα που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια διάσωσης με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά την συσπείρωση του κόσμου.

Η κατάσταση στον Πανιώνιο, τελικά, δεν φαίνεται πως... μπορεί κάποια στιγμή να γίνει καλύτερη, αφού ο σύλλογος είναι για ακόμη μία φορά αναγκασμένος να αγωνιά, μέχρι να βρει μια λύση, που θα τον κρατήσει όρθιο εν όψει της νέας Basket League. Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, παρά τη συμφωνία με τον Σταύρο Αλευρογιάννη, διαπίστωσε ότι μόνο εμπόδια υπήρχαν προς την εκπλήρωση του πλάνου που είχε στο μυαλό του και που είχε εξαγγείλει ως νέος επενδυτής της ΚΑΕ, με την αποχώρησή του να ακολουθεί και τα πράγματα να είναι ξανά στον «αέρα», αν και οι νέες διεργασίες έχουν ήδη αρχίσει, με τη σημερινή (1/9) Γενική Συνέλευση να πλησιάζει.

Η μοναδική λύση βιωσιμότητας, που μοιάζει να έχει μπροστά του αυτή τη στιγμή ο Ιστορικός, είναι να προχωρήσει με ισοσκελισμένα έσοδα, με τον Σταύρο Αλευρογιάννη να έχει εξασφαλίσει εγγυητική και ενημερότητες και μαζί με τα εγγυημένα έσοδα από τον ΕΣΑΚΕ να υπολογίζεται αν μπορούν να διατηρήσουν την ομάδα. Από αυτά, αναμένεται να βρεθεί ένας προπονητής κοινής αποδοχής, όπως και τα πρόσωπα που θα «τρέξουν» την χρονιά, αν και φυσικά θα χρειαστεί σε αυτή την περίπτωση να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να διατηρηθούν οι «κυανέρυθροι» στην κατηγορία.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα συμβεί, υπάρχουν ωστόσο ελπίδες, με το «μέτωπο» Αλευρογιάννη να επιχειρεί να τον επαναφέρει στην Πανιώνια καθημερινότητα, ως τη λύση που επιβάλλεται αυτή τη στιγμή για τη σωτηρία. Την πλευρά του προσπαθεί να πείσει ο Παναγιώτης Τιγκιράκης, γνωστός φίλος της ομάδας, που ήταν μεταξύ των λίγων που είχαν αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης με τον γιατρό. Αποτελούσε, άλλωστε, έναν εκ των δύο ανθρώπων, που ο γιατρός ανέφερε στην ανακοίνωση αποχώρησής του και ο ίδιος ελπίζει να καταφέρει να τον επαναφέρει.

Το ποια θα είναι η κατάληξη, σε μια επικείμενη αγωνιώδη Γενική Συνέλευση που πλησιάζει, θα φανεί πολύ σύντομα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ