15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΣ Πέρα : Συνεχίζει με Χολέβα, αυτό είναι το ρόστερ

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ετοιμάζεται ο ΑΣ Πέρα, ο οποίος θα έχει συνεχίζει στον πάγκο του με τον Θεοδόση Χολέβα.

Η ομάδα των Νοτίων προαστίων συμπλήρωσε το ρόστερ της, έχοντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα, αλλά και 8 μεταγραφές.

Το basketa.gr μάζεψε ολόκληρο το ρόστερ και σας το παρουσιάζει. Αρχικά στο δυναμιμό του ΑΣ Πέρα παρέμειναν οι Γιώργος Βλάχος (πάουερ φόργουορντ), Ορφέας Γελάδας (γκαρντ), Βαγγέλης Κακαργιάς (γκαρντ), Σαράντος Θεολογίτης (γκαρντ), Πολυζώης Κοκορέλης (γκαρντ), Κώστας Δαλαμπέκης (πάουερ φόργουορντ), Άγγελος Δημητρίου (σέντερ), ενώ προωθήθηκε από το εφηβικό ο Βασίλης Μάρκου.

Επίσης αποκτήθηκαν ο Δημήτρης Πρόγκας (σέντερ) από τους Τράχωνες, ο Μιχάλης Παλληκαράς (πάουερ φόργουορντ) από τον Ιωνικό Νίκαιας, ο Γιώργος Δούβλης (γκαρντ) από τη Νέα Κηφισιά, ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος (γκαρντ) από την Ελευθερία Μοσχάτου, ο Νίκος Σπέντζος (γκαρντ) από τον ΓΑΣ Κομοτηνής, ο Κώστας Κρανιάς (γκαρντ/φόργουορντ) από τον Μίλωνα, ο Αλέξανδρος Καράμπελας (γκαρντ/φόργουορντ) από τον ΒΑΟΛ Χίου και ο Γιώργος Τατσόπουλος (γκαρντ/φόργουορντ) από τον Ερμή Αργυρούπολης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ