14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρης: Στην Ορτέζ ο Κουζέλογλου (pic+vid)

Nέος σταθμός για την καριέρα του Γιάννη Κουζέλογλου, και μάλιστα από το εξωτερικό, καθώς ο μέχρι πρότινος παίκτης του Αρη αναμένεται να μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της ομάδας της Ορτέζ, με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της να παίρνει τελικά «σάρκα και οστά».

Ο 26χρονος διεθνής φόργουροντ, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των "κιτρίνων", γράφοντας 10.5 πόντους και 7.2 ριμπάουντ ανά αγώνα σε κάτι λιγότερο από 23 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, κέντρισε το ενδιαφέρον της Γαλλικής ομάδας, η οποία προσέγγισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης, παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν αρνητικός με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ύστερα από την πίεση της πλευράς του παίκτη, ο οποίος ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά και με την καταβολή ενός αντιτίμου από την Ορτέζ, συμφώνησε στην πραγματοποίηση αυτής της μετακίνησης. 

Αυτη δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Κουζέλογλου θα ταξιδέψει εκτός συνόρων. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα σε αυτήν της Παρτιζάν Βελιγραδιού, στην οποία ο Έλληνας φόργουορντ βρέθηκε σε ηλικία 19 ετών, τη σεζόν 2014-15, με την ομάδα του Βελιγραδίου να τον εντάσσει στο δυναμικό της από την ομάδα του Μαντουλίδη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα του Άρη, αυτή είναι η δεύτερη απώλεια παίκτη τις τελευταίες ημέρες, με τον Κουίνσι Ντεκόζι να αναμένεται να αποχωρήσει και αυτός από την Θεσσαλονίκη, βέβαια κάτω από διαφορετικές συνθήκες, σε σχέση με την αποχώρηση του Κουζέλογλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ