15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κουζέλογλου: Στα “ραντάρ” της Ορτέζ (vid)

Η εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποιεί την φετινή σεζόν ο Γιάννης Κουζέλογλου δεν έχει περάσει απαρατήρητη και το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει τα σύνορα, καθώς φαίνεται πως η γαλλική Ορτέζ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή παίκτη.

Ο Άρης έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία και είναι σε θέση να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και ο Γιάννης Κουζέλογλου έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης εντός παρκέ γι' αυτή την πορεία. Παράλληλα η αγωνιστική του εικόνα ήταν αρκετή για να του δώσει την ευκαιρία να κληθεί στην Εθνική Ανδρών για τα προκριματικά του Εurobasket. Τα νέα όμως διαδίδονται γρήγορα και πλέον υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η Ορτέζ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Κουζέλογλου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στον Άρη για τον διεθνή φόργουορντ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τους «κιτρινόμαυρους» στη Βasket League. 

Η Ορτέζ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-13 και δίνει... μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως απομένουν ακόμη αρετές αγωνιστικές, καθώς υπήρξε διακοπή στο γαλλικό πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού.

Την φετινή σεζόν ο Κουζέλογλου μετράει 10.5 πόντους και 7.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 21 αγώνες στη Βasket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ