14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άρης: Κοντά στην έξοδο ο Ντεκόζι

Ο Κουίντον Ντεκόζι πρέπει να θεωρείται παρελθόν απο τον Άρη με τις επίσημες ανακοινώσεις να απομένουν για να χωρίσουν οι δρόμοι τον δύο πλευρών. Ο Αμερικανός έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στην διοίκηση για τις οφειλές απέναντι του, όμως οι προσπάθειες του δεν φαίνεται πως καρποφόρησαν. Ο Ντεκόζι φυσικά δεν πρέπει να υπολογίζεται για τις ερχόμενες αναμετρήσεις του Άρη.

Ο Ντεκόζι δεν είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Ιωνικό, με τους «κίτρινους» να δικαιολογούν την απουσία του υποστηρίζοντας πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην μέση. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως εν τέλει δεν ίσχυε. Μάλιστα ο Αμερικανός είχε ενημερώσει εντός της εβδομάδας οτι δεν θα αγωνιζόταν εαν οι οφειλές προς το πρόσωπο του δεν διευθετηθούν. Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Άρης του χρωστά 2 μηνίατικα, τόσο του Φεβρουαρίου, όσο και του Μαρτίου. 

Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν ήταν απο πριν οι καλύτερες, καθώς στην διάρκεια της σεζόν είχαν προκύψει παρόμοια ζητήματα. Ως εκ τούτου απομένουν μόνο τα τυπικά για την λύση της συνεργασίας του Κουίντον Ντεκόζι με τον Άρη, ενώ είναι βέβαιο πως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στο Περιστέρι για την τελευταία αγωνιστική της Basket League 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ