20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Από την Πάτρα στην Καρδίτσα ο Ερμείδης (pic)

Συνεχίζει να ενισχύεται ο ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος πρόσθεσε ταλέντο στο ρόστερ του, εντάσσοντας σε αυτό τον Παναγιώτη Ερμείδη.

Ο 20χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α2 με τον Απόλλων Πατρών, ενώ με την συμμετοχή του στην προετοιμασία της Θεσσαλικής ομάδας έπεισε τον Γιάννη Τζήμα ότι άξιζε μια θέση στο φετινό ρόστερ.

Αναλυτικά :

«Με Παναγιώτη Ερμείδη κλείνει η περιφέρεια του Α.Σ.Κ. !

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την προσθήκη του Παναγιώτη Ερμείδη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο Ξανθιώτης γκαρντ, προσθέτει ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα μας και η μεταγραφή του, ολοκληρώνει την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας.

Ο 20χρονος αθλητής, βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα, συμμετέχοντας στις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες. Με την καθημερινή του προσπάθεια, έδειξε το ταλέντο και τη θέλησή του και πλέον, εντάσσεται και τυπικά στο δυναμικό του Α.Σ.Κ. Ο ύψους 1.90 μ. γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ξάνθη και στον τοπικό Αρίωνα, ενώ την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον Α.Σ.Κ. στη διάρκεια της σεζόν.Την περασμένη περίοδο ήταν και πάλι αντίπαλος της ομάδας μας, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ως μέλος του Απόλλωνα Πάτρας.

Καλωσορίζουμε τον Panos Ermeidis στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ