18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποχώρησαν έξι από την Μεγαρίδα (pic)

H Νεανική Εστία Μεγαρίδας προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στην Β' Εθνική, θεωρώντας δεδομένο ότι θα αδειάσει μια θέση και θα πάρει την ευκαιρία της.

Για αυτό το λόγο αποδέσμευσε έξι παίκτες, εκ των οποίων των βασικών Γιάννη Ζακυνθινό, Βαγγέλη Μπαλάφα, Χρήστο Σιδέρη, Δημήτρη Στεφάνου, Δήμο Αβραμίδη και Μάκη Θέο, με το basketa,gr να σας ενημερώνει για τις αποχωρήσεις κάποιων εκ των βασικών αθλητών της ομάδας του Γιώργου Μάνταλου.

Όπως γίνεται φανερό, η ομάδα της Δυτικής Αττικής θα δημιουργήσει ένα καινούργιο ρόστερ, με γνώμονα τη νέα της πρόκληση, την οποία περιμένει να γίνει επίσημη.

Αναλυτικά :

«Αποχωρήσεις «μαχαιριά» για την ομάδα μας!

Επιβεβλημένες ή μη οι αποχωρήσεις αθλητών αποτελούσαν & θα αποτελούν «μαχαιριά» στην καρδιά της ομάδας μας, καθώς το οικογενειακό κλίμα ήταν & είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Είμαστε συναισθηματικοί με τους παίχτες μας & δεν ντρεπόμαστε καθόλου να το παραδεχτούμε.
Αγωνιστικοί ή & άλλου είδους λόγοι οδηγούν σε αποχαιρετισμούς με παιδιά που για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελούσαν την οικογένειά μας, τους ανθρώπους μας...
Δεν χρειάζονται περισσότερα...

Η ΝΕΜ ευχαριστεί θερμά για όλα όσα της προσέφεραν & ξεπροβοδίζει αθλητικά τους:
Δημήτρη Στεφάνου,
Γιάννη Ζακυνθινό,
Βαγγέλη Μπαλάφα,
Χρήστο Σιδέρη,
Δήμο Αβραμίδη &
Μάκη Θέο & 
τους συγχαίρει για το ήθος & την αγωνιστικότητα τους & τους εύχεται κάθε καλό στην καριέρα τους & στην ζωή τους!

ΥΓ: Ο Πέτρουλας λέει «το έκοψε» & μπήκε στο staff.
Ο Μάνταλος όμως μας είπε: «μην τον ευχαριστήσετε, θα τον ξαναβάλω...»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ