22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική (3ος) : Οι κορυφαίοι της 9ης αγωνιστικής

Η 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή που τη συνοδεύει.

1.Θανάσης Τσιαβές (1,90 - 28 ετών) [Ίκαροι Τρικάλων]

Σε Θεσσαλικό έδαφος επέστρεψε ο Θανάσης Τσιαβές, ο οποίος μετά από μια τριετία σε Λευκάδα και Ξάνθη, και την συμμετοχή του με την ΑΕΛ στην Α2 την σεζόν 2017-2018, ενισχύει τους Ίκαρους Τρικάλων στην προσπάθεια που κάνουν για να βρεθούν στην Α2. Στην αναμέτρηση με το IBC ήταν εξαιρετικός, έχοντας 20 πόντους με 2 τρίποντα και εξαιρετικό βαθμό στην οργάνωση του παιχνιδιού.

2.Λευτέρης Ζαρμακούπης (1,91 – 23 ετών) [Ερμής Σχηματαρίου]

Ο Ερμής Σχηματαρίου συνέχισε την εκπληκτική πορεία του, και κατάφερε να περάσει από τον Νέο Κλειστό Γυμναστήριο επικρατώντας με δυσκολία του ΑΓΣΙ. Καθοριστικός για τη νίκη της ομάδας του Νίκου Οικονομού, και στο σημείο που μείωσαν οι Ηπειρώτες σε 81-85 ήταν ο Λευτέρης Ζαρμακούπης, ο οποίος συνολικά είχε 23 πόντους με 1 τρίποντο.

3.Μιχάλης Κοντούδης (2,01 - 21 ετών) [Δόξα Λευκάδας]

Σημαντικό διπλό στα Σιάτιστα πήρε η Δόξα Λευκάδας, η οποία σε ένα κλειστό παιχνίδι επικράτησε του Πρωτέα Γρεβενών με 62-58. Πολύ καλή παρουσία είχε ο 21χρονος φόργουορντ, Μιχάλης Κοντούδης, ο οποίος μετά την παρουσία του με το Ψυχικό στην Α2 Ανδρών, βρίσκεται από πέρυσι στη Λευκάδα. Στο συγκεκριμένα παιχνίδι είχε σκόραρε 22 πόντους με 1 τρίποντο.

4.Ρήγας Παπαργυρόπουλος (2,02 - 35 ετών) [Έσπερος Λαμίας]

Μόνιμος κάτοικος Λαμίας είναι τα τελευταία χρόνια ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος, ο οποίος αποτελεί τη σημαία του Εσπέρου. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα σε μια ακόμη εντός έδρας νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας, σκοράροντας 18 πόντους με 1 τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

5.Μάκης Θέος (2,02 - 37 ετών) [Αίολος Τρικάλων]

Πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζει να διάγει και ο Αίολος Τρικάλων Γόμφοι, έχοντας ως στόχο να κόψει πρώτος το νήμα που οδηγεί στην Α2 Ανδρών. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν στο μεγάλο ντέρμπι της Νίκης Βόλου, με τον πολύπειρο Μάκη Θέο να είναι εξαιρετικός, έχοντας καταλυτική παρουσία με 20 πόντους και 2 τρίποντα.

Προπονητής

Βασίλης Κρομμύδας (Αναγέννηση Καρδίτσας)

Η Αναγέννηση, με τα όποια όπλα διαθέτει το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δώσει την δική της μάχη για να παραμείνει στην Β' Εθνική. Αν θα τα καταφέρει ή όχι θα φανεί στο τελικό ταμείο, αλλά την ιστορία που γράφει η ομάδα της Καρδίτσας έχει την υπογραφή του προποονητή της, του Βασίλη Κρομμύδα. Έτσι, στην Ημαθία και απέναντι στην Μελίκη, η Θεσσαλική ομάδα έγραψε ιστορία, παίρνοντας το πρώτο διπλό στην ιστορία της στην κατηγορία.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ